INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, prima reacție după decizia lui Messi! Urmează o ședință de urgență cu Bartomeu

Președintele Josep Maria Bartomeu refuză să iasă public cu vreo declarație, până nu va purta un dialog față în față cu Leo Messi.
Președintele Josep Maria Bartomeu refuză să iasă public cu vreo declarație, până nu va purta un dialog față în față cu Leo Messi.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 18:47 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 19:20

Leo Messi (33 de ani) le-a transmis șefilor că vrea să plece de la Barcelona. Prima reacție oficială a clubului catalan a venit târziu, prin intermediul directorului sportiv Ramon Planes. 

Toate indiciile duc către plecarea lui Messi de la Barcelona. Deja au apărut informații de la negocierile cu Manchester City, club unde s-ar regăsi cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a obținut cele mai importante performanțe. Ramon Planes speră ca starul argentinian să se răzgândească. 

„Ne bazăm pe Messi”

„Așa cum am spus de multe ori, la fel cum Koeman și președintele au zis, ne bazăm pe Messi în viitor. Ne dorim să ne întoarcem mai puternici după ce s-a întâmplat în sezonul precedent. Vrem să construim echipa în jurul celui mai bun jucător din lume. 

Avem un respect enorm pentru Messi. Între el și Barcelona este un fel de mariaj. Încă nu ne-a transmis că va lipsi de la antrenamente. Oricum, orice dialog între cele două părți rămâne o afacere internă. Nu vom face nicio declarație lipsită de respectul pe care îl merită”, a declarat Ramon Planes pentru site-ul oficial al clubului catalan. 

Bartomeu vrea să discute cu Messi

Președintele Josep Maria Bartomeu refuză să iasă public cu vreo declarație, până nu va purta un dialog față în față cu Leo Messi. Această discuție ar putea avea loc astăzi, susțin cei de la TYC Sports. 

VIDEO. Rada vorbește despre posibila despărțire dintre Messi și Barcelona: „Nu va pleca!”

Citește și alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona: 

Primul club din Liga 1 care „intră” în cursa pentru Messi: „Te așteptăm cu drag”

Leo Messi a pus mâna pe telefon și a sunat un antrenor de top: se pregătește un transfer istoric! Suma cerută de Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează