INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL SOCIEDAD 2-1

Barcelona - Real Sociedad 2-1 // Motivul pentru care Philippe Coutinho a fost fluierat de 75.000 de fani ai Barcelonei + Trupa blaugrana poate fi campioană etapa viitoare

Philippe Coutinho, Barcelona
Philippe Coutinho, Barcelona

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 13:12

Brazilianul Philippe Coutinho a protestat după golul marcat la 3-0 cu Manchester în Ligă: și-a pus degetele în urechi și a închis ochii. O reacție la adresa celor care l-au criticat în ultimul timp.

Când a reușit acel gol minunat la 3-0 cu Manchester, șutul în vinclu de la 30 de metri, Courinho a pus parcă toată frustrarea adunată în ultimul timp. S-a oprit, s-a întors spre tribune, și-a acoperit urechile și a închis ochii. Un mesaj cu dublu înțeles: pentru fanii care l-au fluierat în unele meciuri și pentru șefii clubului, care ar dori să-l vândă la vară.

"Să nu ascultăm oamenii care vor să ne descurajeze, pentru că ne deviază de la țintele reale", a spus brazilianul după meci. "Niciodată nu am fost lipsit de respect față de cei din interiorul sau din afara fotbalului. A fost ca o eliberare. Voi privi mereu înainte cu încredere și ambiție". 

A fost pedepsit de propriii suporteri. Sâmbătă, la 2-1 cu Real Sociedad, Cou l-a înlocuit în minutul 71 pe Dembélé. Când a pășit pe teren, 75.000 de spectatori blaugrana l-au fluierat. Și mulți dintre ei au continuat să-l apostrofeze la fiecare atingere a mingii. Până la sfârșit.

VIDEO+FOTO Catalanii se impun greu pe Camp Nou și se apropie şi mai mult de mult râvnitul trofeu

"Mă surprinde că se vorbește mai mult de acel gest decât de golul cu Manchester. Nu a fost lipsă de respect față de nimeni. Coutinho a suferit mult din cauza criticilor"
Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

Barça poate fi campioană miercuri

Cu cinci etape înainte de final, Barcelona are 9 puncte în fața lui Atlético (77-68). Mai are nevoie de două victorii, dar poate cuceri titlul încă din etapa următoare. O condiție: echipa blaugrana să câștige marți în deplasarea cu Alavés, iar Atlético să piardă miercuri acasă împotriva Valenciei.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  22 Aprilie 2019, 04:59

Couthinho degeaba se supara... Nu-i un fotbalist rau, dar nu-i de Barcelona... E firesc sa-l fluiere lumea pt ca erau alte asteptari de la el...

arsenal_1886
arsenal_1886  •  22 Aprilie 2019, 04:30

Probabil ca se va reîntoarce la LFC din vara .La ce suma ? Nu atit de mare ca aceia de anul trecut .

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  21 Aprilie 2019, 14:27

Coutinho este un jucător extrem de valoros,ori ce ar spune câte unii,nu întâmplător vine de la Liverpool,...dar poate să nu se adapteze de la fotbalul britanic la cel din primera division....chestiune de acomodare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează