INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL VALLADOLID 5-1

BARCELONA - REAL VALLADOLID 5-1 // VIDEO+FOTO Leo Messi perfect: două assist-uri + două goluri! Are 50 de reușite din lovitură liberă

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 23:54

Barcelona este din nou lider în Spania, după 5-1 cu Valladolid. Leo Messi a fost omul meciului, reușind două goluri și două pase decisive. Atacantul a ajuns la al 50-lea gol din lovitură liberă. 

După pauza din weekend, ca urmare a amânării meciului cu Real Madrid, Barcelona a început tare duelul cu Valladolid. În miuntul 2, fundașul Clement Lenglet a deschis scorul, cu un voleu puternic de la 11 metri, trimis sub bara transversală. 

Valladolid a egalat rapid, în minutul 15, când Kiko a înscris din mijlocul careului, după o bâlbâială a defensivei catalane. 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Leo Messi, meci perfect

A fost momentul în care argentinianul Messi, 32 de ani, a ieșit la rampă și a tranșat soarta meciului. Mai întâi, în minutul 29 i-a pasat perfect lui Arturo Vidal, care a marcat cu un șut din 10 metri.  

În minutul 34, Leo a marcat superb, din lovitură liberă de la 30 de metri direct în vinclu.Astfel, atacantul a ajuns la 50 de goluri din lovitură liberă, 44 în tricoul Barcei și 6 pentru Argentina.

În repriza a doua, tot Messi a fost cel mai bun de pe teren. În minutul 75, atacantul a primit mingea la 18 metri, a preluat-o perfect și a șutat violent, la colțul lung.  Trei minute mai târziu, i-a pasat perfect lui Luis Suarez care a marcat fără emoții și a stabilit scorul final.

4 goluriare Leo Messi în acest sezon din La Liga

După 10 meciuri, Barcelona are 22 de puncte, cu două peste Granada și Atletico Madrid.

Vezi și:

VIDEO Zlatan Ibrahimovic, anunț surpriză pe Instagram: „Spania, mă întorc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează