INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GRANADA 1-1

Haos blaugrana! Barcelona și-a abandonat stilul. Record de centrări în Top 5 Europa! Koeman, out?

Antrenorul Rpnald Koeman ar putea fi demis în orice clipă de la Barcelona
Antrenorul Rpnald Koeman ar putea fi demis în orice clipă de la Barcelona

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 10:58 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 10:58

Barcelona a avut 54 de mingi aruncate în careu cu Granada (1-1), 45 în joc deschis, ca nicio altă echipă în acest sezon în principalele cinci campionate europene. Antrenorul Rpnald Koeman ar putea fi demis în orice clipă. 

Barcelona a căzut atât de mult încât nu mai suferă doar în fața lui Bayern, ci și în meciurile cu adversari modești, precum Granada. O echipă pe care a învins-o de 25 de ori la rând acasă vine pe „Camp Nou" și nu mai pierde două partide: 2-1 pe 29 aprilie, 1-1 luni seară.

Cristiano Ronaldo, victima unei escrocherii! Ce sumă a pierdut starul portughez
ÎNȘELĂTORIE
Cristiano Ronaldo, victima unei escrocherii! Ce sumă a pierdut starul portughez

Barcelona, 10 centrări mai mult decât Burnley

„Dar ce Barcelona este asta?", se întreabă Marca pe copertă. În interiorul ziarului, alte titluri alarmante: „Barça e o dramă". Sau „această Barça e la ani lumină de Barça". Și chiar Ronald Koeman spune: „Barça de astăzi nu mai este Barça din urmă cu opt ani".

Dincolo de rezultat și de faptul că Araujo a egalat în minutul 90, ceea ce îi afectează profund pe fanii blaugrana este că echipa și-a abandonat stilul. A trecut de la pase și pătrunderi prin combinații la centrări. Contra Granadei, a avut 54 de mingi aruncate în careu, cel mai mare număr de centrări într-un meci al catalanilor în ultimii cinci ani (55, cu Malaga, în 2016) și al doilea din 2005!

Nu doar atât. Din cele 54 de centrări, numai 9 au fost din faze fixe și 45 în joc deschis. 45, record în acest sezon în principalele cinci campionate europene! Burnley era prima (35 de centrări, la 0-1 cu Arsenal).

+6 FOTO

Ronald Koeman: „Să joci «tiki-taki» când n-ai spații?"

Koeman încearcă să se disculpe: „Sunt mulți accidentați. Dacă privim lista celor convocați, ce aș fi putut face mai mult? Să joci «tiki-taki» (n.r. a botezat stilul creat de Guardiola, tiki-taka) când n-ai spații? Nu, am făcut ce trebuia să facem. Dacă jocul îți cere o schimbare, schimbi. Iar dacă asta înseamnă să centrezi, atunci...".

S-a supărat și pe jurnaliști, la conferință, le-a spus la un moment dat că "mă opresc cu explicațiile, pentru că am impresia că sunt obligat să argumentez fiecare decizie luată". Și, întrebat cât mai rezistă pe banca blaugrana, a răspuns sec: "Refuz să mai vorbesc despre viitorul meu".

Ronald Koeman, 14 milioane de euro despăgubiri

Koeman ar putea fi demis în orice clipă. Momentan, numai suma pe care ar trebui să o primească de la club, ca despăgubire, 14 milioane de euro în total, îl mai ține pe "Camp Nou".

16 centrăria dat Sergiño Dest în meciul cu Granada, cele mai multe la Barcelona luni

6 accidentațiare Barça: Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Braithwaite, Agüero, Jordi Alba, Pedri

Citește și: 

Pleacă Pochettino? Postarea momentului la Paris » Antrenorul, atacat de fratele șeicului

Fără apărare » De 18 meciuri la rând, Juventus primește gol, cea mai lungă serie din campionatele de top

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Septembrie 2021, 18:13

Infatuat si plin de el ca orice olandez.

doxin
doxin  •  21 Septembrie 2021, 15:05

Sa fii o echipa de top in Europa si in 2 ani sa decazi in halul asta si din punct de vedere financiar si sportiv... Sa aduci petarde de jucatori pe sute de milioane si salarii imense.. Minim 5 ani nu o sa mai castige nimic. Felicitari fostei conduceri

michael
michael  •  21 Septembrie 2021, 12:27

Încep să cred că Valverde sau Setien erau ”ași” în ale antrenoratului!! Koeman nu știu ce caută la echipa asta și pentru ce a fost adus aici, ca antrenor este praf, nu are nicio idee de joc/tactică. Copii aceia de 17-19 ani trebuie învățați(la anii aștia), dar cine să o facă? Scuza e că au și mulți accidentați dar, chiar și cu ei pe teren, nu cred că ar fi câștigat. Cu lotul ăsta nu va trece de grupele UCL.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează