INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Barcelona și Real Madrid, în „război” pentru noua perlă a fotbalului brazilian

Endrick Felipe Moreira (15 ani)// Foto: Twitter @Hussein94ph
Endrick Felipe Moreira (15 ani)// Foto: Twitter @Hussein94ph

Articol de - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 16:52 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 17:42

Endrick Felipe Moreira (15 ani), atacant la Palmeiras U20, este privit drept unul dintre marile talente ale Braziliei, iar granzii Barcelona și Real Madrid se luptă pentru semnătura lui.

Niciunul dintre cluburi nu va putea să semneze un contract cu jucătorul înainte ca acesta să ajungă la vârsta majoratului. FIFA nu permite cluburilor să transfere jucători care n-au împlinit încă 18 ani.

FIFA are în vedere schimbarea acestei reguli, deoarece forul mondial consideră că echipele europene pot oferi un mediu fotbalistic mai bun pentru progresul tinerilor jucători.

Cu toate acestea, atât Barcelona, cât și Real Madrid stau la pândă pentru a-l transfera în viitor pe noua minune a Braziliei, care s-a remarcat prin evoluțiile sale bune la echipa U20 a lui Palmeiras, în acest sezon, potrivit Marca.

Cine e Endrick Moreira, noua perlă a fotbalului brazilian

Endrick (15 ani) măsoară 1,73 m și are o medie de aproape un gol pe meci în cele 150 de partide jucate pentru echipa de tineret a lui Palmeiras.

În urmă cu câteva zile, Endrick a marcat un gol de excepţie împotriva lui Oeste (5-2), reuşind să-și ajută echipa să obțină calificarea în semifinalele turneului Copinha. O competiție destinată tinerelor talente din Brazilia și la care jucători precum Neymar, Vinicius și Casemiro s-au făcut remarcați la început.

Atacantul brazilian de picior stâng nu a reușit să se lipească la gol și în semifinala cu Sao Paulo (1-0), dar va avea șansa să o facă în finala cu Santos, de marți.

Scene incredibile în Brazilia! Un fan a intrat pe teren cu un cuțit în mână

Meciul din semifinalele turneului de juniori, disputat între echipele São Paulo și Palmeiras, terminat cu scorul de 0-1, a luat o turnură violentă în finalul partidei, după ce un suporter prezent la meci a intrat pe teren înarmat cu un cuțit.

Totul s-a întâmplat în prelungirile partidei, când un fan al lui Sao Paolo a pătruns pe teren și s-a îndreptat spre un jucător de la Palmeiras.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus, mică împotriva echipelor mari! » Egalul cu AC Milan arată cum suferă fosta campioană a Italiei!

Situație inedită la Cupa Africii! Un jucător de câmp va apăra poarta Insulelor Comore în optimi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sir_neamt
sir_neamt  •  24 Ianuarie 2022, 20:43
Postat de m4blue88 pe 24 Ianuarie 2022, 18:00

Ăsta la 15 ani e peste toți românii noștri (majori) :))

Hai mai taie din ele... mai are de mancat asta pana il ajunge pe octavian popescu. (am terminat ironia)

m4blue88
m4blue88  •  24 Ianuarie 2022, 18:00

Ăsta la 15 ani e peste toți românii noștri (majori) :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează