INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona și Real Madrid se luptă pentru un superjucător » Fotbalistul este tentat să îi aleagă pe catalani

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 17:54

Barcelona și Real Madrid sînt două dintre cele mai ofensive echipe din Europa, dar granzii Spaniei se luptă pentru un atacant.

Presa din Spania scrie că Barcelona și Real Madrid sînt interesate de Paulo Dybala, jucătorul celor de la Juventus.

Reprezentanți ai celor două cluburi l-au urmărit pe atacant la meciul din Champions League, Juventus - Sevilla, și au rămas impresionați de argentinian. 

Dybala, 22 de ani, este tentat să accepte oferta Barcelonei, în detrimentul lui Real, pentru că vrea să joace alături de Leo Messi, colegul său de la naționala Argentineni.

28.000.000 €e cota de transfer a lui Dybala, conform transfermarkt.de

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
grandetorito
grandetorito  •  11 Decembrie 2015, 20:40

Ce bine ca sunt cele doua echipe interesaNte de superjucatorul! ;) Bagati cenzura la comentarii si lasati morfologia limbii romane!

red77
red77  •  11 Decembrie 2015, 18:49

iar incep astia cu tampeniile . pogba de vreo 2 ani ba e saptamana asta la real iar cealalta la barcelona . mai lasati-ne cu fanteziile voastre . presa din spania ar trebui sa scrie de exemplu cum nu-si platesc taxele si impozitele barca si real .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează