INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona încearcă să transfere un puști de perspectivă de la Bayern Munchen » Tânărul jucător, așteptat pe Camp Nou din vară

Kenan Yildiz/ foto: Imago
Kenan Yildiz/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 17:37 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 19:09

Kenan Yildiz (16 ani), mijlocaș ofensiv, considerat a fi unul dintre cei mai talentați tineri din academia lui Bayern Munchen, a intrat pe radarul Barcelonei.

Fotbalistului turc îi expiră contractul cu germanii în vară, iar Sky Sports Germania anunță că Barcelona ar fi deja în discuții cu mijlocașul ofensiv pentru un posibil transfer.

Igor Armaș, „foarfecă” de generic în play-out-ul din Liga Națiunilor
FC Voluntari
Igor Armaș, „foarfecă” de generic în play-out-ul din Liga Națiunilor

Barcelona îl vrea pe Kenan Yildiz

Jurnaliștii germani notează că Barcelona vrea să îl transfere pe Kenan Yildiz pentru echipa a doua a clubului, iar intermediarii discuțiilor ar fi agenții lui Pedri și Ferran Torres, lucru care ar facilita negocierile cu tânărul turc.

La rândul său, Bayern consideră că Yildiz este unul dintre cele mai promițătoare talente ale sale. Joacă cu jucători dintr-o grupă de vârstă mai mare decât a lui, iar clubul bavarez a vrut să-l promoveze imediat și, bineînțeles, să-l păstreze la club. Și Borussia Dortmund ar fi interesată de turc, dar galben-negrii ar fi sdoar a treia variantă a fotbalistului.

Julian Nagelsmann, atuul lui Bayern în cursa pentru Yildiz

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern Munchen, recunoscut pentru promovarea tinerilor jucători, ar putea fi atuul bavarezilor în cursa pentru păstrarea lui Kenan Yildiz.

„Julian este conștient că trebuie să dezvoltăm mereu jucătorii buni din academia noastră și să îi introducem în echipa mare. El este foarte implicat aici, comunică cu antrenorii echipei de tineret și cu cei de la echipele de juniori, cum ar fi U19 sau U17. Este nevoie de timp pentru a dezvolta jucători. Este un lucru de care am ținut cont și noi când am optat pentru un contract pe termen atât de lung”, a spus Hasan Salihamidzic, directorul sportiv de la Bayern Munchen, potrivit cotidianului Tz. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid va fi condusă sâmbătă de pe bancă de fiul lui Ancelotti

Mutarea prin care selecționerul Poloniei și-a dus echipa la Mondial: „Cât sunt eu aici, tu nu vei mai fi niciodată rezervă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  30 Martie 2022, 19:38

Poate era lovitura sa-l ia pe Musiala sau pe Davies

Vezi toate comentariile (1)
Comentează