INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALENCIA 1-2

BARCELONA - VALENCIA 1-2 // FOTO + VIDEO Surpriză de proporții în finala Copa del Rey: Barcelona pierde cu Valencia și rămâne doar cu titlul în acest sezon!

Barcelona - Valencia 1-2 // FOTO: Reuters +4   FOTO
Barcelona - Valencia 1-2 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 22:35

Valencia a produs surpriza și a învins-o pe Barcelona, scor 2-1, în finala Copa del Rey disputată la Sevilla. Messi&co. rămân astfel doar cu titlul în acest sezon.

Legea lui Murphy spune că „dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost până la capăt”, iar descrierea pare să se potrivească perfect pentru Barcelona, care își vede spulberat un nou obiectiv, după eliminarea incredibilă din Liga Campionilor.

Cu Messi în teren, în continuare deziluzionat după meciul cu Liverpool, după cum spunea la conferința de presă premergătoare partidei, Barcelona s-a văzut condusă încă din minutul 33 cu un incredibil 0-2.

Valencia avea deja asigurată calificarea în grupele Champions League , dar nu s-a menajat deloc în finala disputată pe stadionul Benito Villamarín. Kevin Gameiro a deschis scorul în minutul 21, după ce l-a învins pe Cilessen cu un șut imparabil din interiorul careului.

Colapsul Barcelonei a continuat, iar Valencia și-a mărit avantajul în minutul 33. Rodrigo a înscris după pasa lui Soler, spre stupefacția antrenorului lui Ernesto Valverde.

VIDEO cu golurile partidei

Messi și atât

Experiementata echipă a Valenciei n-avea cum să clacheze în fața unor jucători fără repere psihice, așa cum au părut cei ai Barcelonei. Doar golul lui Leo Messi din minutul 73, venit mai mult dintr-un ricoșeu fericit, a mai trezit speranțele fanilor catalani, dar Barcelona n-a mai putut să egaleze și rămâne doar cu titlul în acest sezon.

De partea cealaltă, „liliecii” zâmbesc din nou! După locul 4 în campionat, Valencia își adjudecă și prima Copa del Rey după 11 ani de secetă dureroasă

barcelona valencia 2 +5 FOTO
.

Barcelona - Valencia 1-2
Au marcat: Messi '73 / Kevin Gameiro ('22), Rodrigo ('33)

Echipele de start: 

Barcelona: Cilessen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Arthur, Busquets, Rakitic - Roberto, Messi, Coutinho
Rezerve: I. Pena, Alena, C. Perez, Malcom, Umtiti, Vermaelen, A. Vidal
Antrenor:
Ernesto Valverde

Valencia: Domenech - Wass, Garay, Gabriel, Gaya - Soler, Parejo, Coquelin, Guedes - Rodrigo, Gameiro
Rezerve: Neto, Diakhaby, Kondogbia, Latorre, S. Mina, Piccini, F. Torres
Antrenor:
Marcelino García Toral

 

Vezi și: Leo Messi s-a săturat! Atacuri fără menajamente după dezastrul cu Liverpool: „Nu Valverde e de blamat! Jucătorii sunt singurii responsabili”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
fcu1948
fcu1948  •  26 Mai 2019, 01:00
Postat de Marius Filote pe 26 Mai 2019, 00:32

Nu e absolut nicio surpriza. De ce ar fi !? In toate campionatele unde s-a jucat finala de cupa iar una din echipe era deja campioana(facand exceptie Bayernu..), a iesit victorie pentru ceilalti. Vor juca supercupa in vara si aia e.. :-j Cotele de 5 si 8 sunt importante, restul e cancan :) (am dat sa scriu aici si m-a dus pe pagina de la Viitoru) :))

In Scoția campioana Celtic tocmai a câștigat Cupa. La fel in Grecia campioana PAOK a câștigat cupa. Ce sa vezi, Galatasaray a câștigat anul acesta campionatul si cupa. La fel in Austria și Cehia, RB Salzburg, respectiv Slavia Praga au făcut dubla. Deci, despre ce vorbești?

10218853938645069
Marius Filote  •  26 Mai 2019, 00:32

Nu e absolut nicio surpriza. De ce ar fi !? In toate campionatele unde s-a jucat finala de cupa iar una din echipe era deja campioana(facand exceptie Bayernu..), a iesit victorie pentru ceilalti. Vor juca supercupa in vara si aia e.. :-j Cotele de 5 si 8 sunt importante, restul e cancan :) (am dat sa scriu aici si m-a dus pe pagina de la Viitoru) :))

alexzece
alexzece  •  26 Mai 2019, 00:21

*** e al doilea cel mai slab antrenor din istoria Barcelonei,dupa Tata Martino.Multi vor spune ''dar,dar titlul,titlul''.Titlul in intr-un campionat in clara scadere,si doua duble,cu Roma si Liverpool,in care ne-am facut de ras.Afara Valverde!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează