INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUMIRE

Panduru a plecat de la Telekom și revine în antrenorat după 12 ani! Noul „secund” al lui Reghecampf

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2020 20:58 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 16:43

Basarab Panduru (49 de ani) e de azi fost analist TV la Telekom Sport. El se va alătura staff-ului condus de Laurențiu Reghecampf (44) la Al-Wasl, ca antrenor secund, în locul lui Toni Petrea, cel care o va prelua pe FCSB. 

Panduru, care în ultimii ani 9 ani a fost analist TV la televiziunea Telekom Sport, și-a dat demisia pentru a fi antrenor secund în Emiratele Arabe Unite, la echipa condusă de Laurențiu Reghecampf, Al-Wasl.

Un membru al staff-ului lui Reghecampf a confirmat pentru GSP această informație și a transmis faptul că Panduru și Reghe vor pleca pe 15 iulie în Emiratele Arabe Unite, unde vor relua pregătirile alături de echipă. Sezonul viitor al campionatului din E.A.U. va începe pe 15 septembrie.

Basarab Panduru a antrenat ultima dată la Progresul București, în sezonul 2007/2008, în Divizia B. Panduru s-a mai aflat pe banca unor echipe precum Progresul București, Farul Constanța, FC Vaslui, Oțelul Galați și Poli AEK Timișoara. În sezonul 2009/2010 a revenit pentru o scurtă perioadă în fotbal. A ocupat funcția de director sportiv la FCSB, dar a plecat după o neînțelegere cu Gigi Becali.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal de la Al-Wasl, s-a declarat bucuros de faptul că va colabora cu Basarab Panduru. 

„Este o plăcere pentru mine că Pandi va lucra cu noi. Este un om de fotbal pe care îl apreciez şi respect foarte mult şi sunt convins că ne va ajuta enorm!”, a precizat Reghe pentru Telekom Sport.

Staff românesc pentru Reghecampf la Al-Wasl

Reghecampf va continua să aibă un staff consistent la Al-Wasl. Pe lângă Panduru, acesta îl mai are secund secund pe Cristi Țermure, iar preparator va fi Bogdan Merișanu, cel care era „locotenentul" lui Thomas Neubert. 

Antrenor cu portarii va fi în continuare Florin Tene, iar medic Radu Paligora, cu acesta din urmă colaborând între 2012 și 2014 la FCSB.

Sezonul viitor începe pe 15 septembrie. Pregătirea o începem pe 15 iulie, dar nu avem voie să părăsim Emiratele. Trebuie să facem cantonament acolo. Ne trebuie o perioadă mult mai lungă pentru că e foarte, foarte cald. Sunt 42 de grade, dar se simte că și cum ar fi 50! Umiditatea e foarte, foarte mare. Seara putem să ne antrenăm, dar o să fie o perioadă foarte grea. Nu se pot face două antrenamente pe zi - Laurențiu Reghecampf, pentru GSP.ro

Panduru: "Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre"

Citește mai multe știri de actualitate:

Laurențiu Reghecampf a explicat când se întoarce la FCSB și de ce a clacat la precedentul mandat

FCSB. Gigi Becali a anunțat noua componență a băncii tehnice: „Vintilă nu e păstor, nu poate gestiona turma”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
trink
trink  •  08 Iulie 2020, 19:28

care în ultimii ani 9 ani a fost analist TV la televiziunea

magic4ever
magic4ever  •  08 Iulie 2020, 09:49

Inseamna ca Toni Petrea a fost dat afara de Reghe de la echipa ca sa i se faca loc lui Panduru si el vine principal la clona FCSB:)))))Alt antrenor fara personalitate,o marioneta noua pentru Becali:))))) Al doilea preparator de la Reghe a invatat tot ce era de invatat de la Neubert in privinta pliculetelor si a antrenamentelor si nu a mai fost nevoie de german...

3101575123247794
Alice Popa  •  08 Iulie 2020, 09:35

Telekom sunt aia care anunta in fiecare zi ca Becali a vandut cate un jucator cu 20 de milioane si ca aduce zilnic la fcsb cate un jucator de talie mondiala?!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează