INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern a găsit înlocuitor pentru Neuer » Nemții vor să transfere un portar de top din Champions League

Bayern Munchen // Sursa: Getty
Bayern Munchen // Sursa: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 14:32

Bayern Munchen, campioana Germaniei, a negociat în ultima vreme prelungirea contractelor mai multor jucători, printre care și cel al căpitanului Manuel Neuer (33 de ani). Portarul cere un contract pe termen lung, însă, din cauza accidentărilor dese, dar și a vârstei înaintate, nemții iau în calcul înlocuirea sa cu Marc-Andre ter Stegen (27 de ani) de la Barcelona.

Înaintea suspendării campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, Bayern a negociat prelungirea contractelor cu mai mulți jucători de bază: David Alaba (27 de ani), Thomas Muller (30 de ani) și Manuel Neuer. Nemții au strâmbat însă din nas când portarul i-a anunțat că ia în calcul numai o înțelegere pe termen lung. Totodată, tensiunile dintre Neuer și președintele de onoare al lui Bayern, Franz Beckenbauer (74 de ani), pot împiedica prelungirea contractului jucătorului, iar aducerea lui ter Stegen să fie următoarea mutare pregătită de către bavarezi.

Ter Stegen, înlocuitorul perfect

Ter Stegen ar fi primul nume pe lista de transferuri, anunță Sport. Este cu șase ani mai tânăr decât colegul său din naționala Germaniei și se încadrează perfect profilului de portar pe care îl vizează Bayern. Contractul lui ter Stegen cu Barcelona expiră în 2022, iar catalanii se vor grăbi să îl vândă, dacă nu îl vor convinge să semneze prelungirea.

90.000.000 de euroeste cota lui ter Stegen, conform transfermarkt.de

VIDEO » Carantină totală în România

Citește și alte știri despre fotbalul din Germania:

CORONAVIRUS // Granzii Germaniei pregătesc revoluția în conturile jucătorilor » Decizii luate de Bayern și Dortmund

Germania strânge rândurile! Joachim Low, gest impresionant în plină criză de coronavirus

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează