INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern - Eintracht pe Eurosport 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2010 00:00

Transmisiile exclusive din Bundesliga continuă astăzi pe Eurosport 2 cu meciurile BAYERN MUNCHEN – EINTRACHT FRANKFURT (16:30), SV HAMBURG – VfB STUTTGART (18:30) şi BORUSSIA DORTMUND – BORUSSIA MONCHENGLADBACH (19:30).

Revine Van Bommel
Bayern îşi continuă parcursul autoimpus de Van Gaal, care ceruse 11 puncte în ultimele 5 etape ale turului. După remiza de la Leverkusen au mai rămas de câştigat 10 în 4 etape, ceea ce implică o singură variantă cu Eintracht: victoria. După Ribery, şi-a revenit şi căpitanul Van Bommel, dar probabil nu va începe titular. Reintră şi Schweinsteiger, suspendat în Champions League, unde Bayern, deja calificată, a pierdut 2-3 la Roma. Rămân accidentaţi Badstuber, Olici, Klose şi Robben.
Michael Skibbe a încercat să-şi îmbărbăteze jucătorii după înfrângerea lui Eintracht etapa trecută, 0-4 cu Hoffenheim. Tenicianul trupei din Frankfurt a spus că „va fi un meci dificil, dar nu mai dificil decât orice partidă din Bundesliga. Vrem să plecăm de pe Allianz Arena cu cel puţin un punct”. Misiune îngreunată de absenţele a doi fundaşi titulari, Frantz şi Tzavellas (ambii suspendaţi), în timp ce Chris, Rode şi Bajramovici sunt accidentaţi.

Marica joacă la Hamburg
Fără jumătate de efectiv, Hamburger SV a pierdut ultimele două partide (0-2 cu Dortmund şi 2-3 cu Hannover). Pentru astăzi se anunţă revenirile portarului Frank Rost şi fundaşului Guy Demel. De asemenea, Van Nistelrooy ar putea fi forţat, deşi nu e refăcut complet. Infirmeria rămâne însă plină: Aogo, Diekmeier, Benjamin, Mathijsen, Stepanek, Castelen, Elia, Janssen şi Kacar.
Stuttgart-ul lui Marica vine după o înfrângere amară cu FC Koln, chiar pe stadionul propriu. Deşi n-au jucat rău, şvabii au pierdut ca urmare a unui penalty inventat, fiind apoi privaţi de un altul. Interimarul Jens Keller nu se poate baza pe Audel, Boulahrouz şi Tasci. Fundaşul dreapta Celozzi e în dubiu, în locul său putând evolua elveţianul Degen.

Klopp şi-a prelungit contractul
Şefii Borussiei Dortmund s-au grăbit să-i ofere antrenorului Jurgen Klopp o prelungire de contract până în 2014 pe care acesta a semnat-o joi. Tehnicianul care a bătut o mulţime de recorduri în acest sezon cu echipa sa nu se aşteaptă la un meci uşor chiar dacă întâlneşte lanterna Bundesligii. „Oricine se pricepe cât de cât la fotbal vede că Gladbach joacă bine şi are un atac excelent”, a spus Klopp, care are probleme cu fundaşul Piszcek şi cu atacantul Barrios, ambii în dubiu.
Cea mai slabă apărare din Bundesliga – 36 de goluri primite – are în continuare probleme uriaşe. Portarul Bailly e accidentat, fundaşii Brouwers, Jaures şi Dante la fel, acum s-a lovit şi stoperul Anderson. În aceste condiţii, antrenorul Michael Frontzeck a fost nevoit să-l recheme în lot pe Callsen-Bracker, cel pe care din sezonul trecut îl exilase la echipa a doua.

Duminică, Eurosport 2 va difuza în direct partidele WERDER BREMEN – ST. PAULI (16:30) şi FC KOLN – VfL WOLFSBURG (18:30). Runda se va încheia de la 20:30 cu rezumatele tuturor meciurilor din această etapă.
Orice alt meci din Bundesliga poate fi văzut în direct, la cerere, pe aplicaţia www.eurosportplayer.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează