INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern - Eintracht Frankfurt 5-2 » Bavarezii și-au luat revanșa pentru meciul din tur, într-o partidă-spectacol pe Allianz Arena

Robert Lewandowski (stânga) a marcat golul de 3-0 în Bayern - Frankfurt  // FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
Robert Lewandowski (stânga) a marcat golul de 3-0 în Bayern - Frankfurt // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 11:59 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 17:03

Bayern Munchen s-a impus în meciul de pe teren propriu împotriva lui Eintracht Frankfurt, din etapa 27 a Bundesliga, scor 5-2.

Cele două echipe au oferit un spectacol fotbalistic de zile mari, înfruntarea amintind de duelul din tur, care a fost în sens invers însă, Frankfurt i-a zdrobit pe bavarezi cu 5-1.

De data aceasta, Bayern a câștigat la scor, într-un meci cu o evoluție impresionantă. Scorul la pauză a fost de 2-0, grație unei prime jumătăți senzaționale a lui Thomas Muller. Mai întâi, germanul i-a pus mingea pe tavă lui Leon Goretzka, care a deschis scorul, apoi a marcat el însuși, cu câteva minute înainte de pauză.

În primul minut al reprizei secunde, Robert Lewandowski a majorat avantajul lui Bayern, iar meciul părea ca și decis, doar pentru ca Frankfurt să marcheze două goluri în doar 3 minute, iar scorul să arate 3-2 în minutul 55! Fundașul lui Frankfurt, Martin Hinteregger, a reușit o „dublă” la foc rapid, care a reaprins meciul.

Doar temporar însă, pentru că 6 minute mai târziu, fundașul stânga al lui Bayern, Alfonso Davies, a reușit să marcheze al patrulea gol al liderului Bundesliga, după o greșeală a lui Fernandes. Ultimul gol al partidei a fost unul nefericit: Martin Hinteregger a trimis mingea în propria poartă într-un mod comic, închizând tabela la scorul de 5-2.

Pentru Bayern urmează derby-ul campionatului, pe terenul Borussiei Dortmund, în timp ce Frankfurt va primi vizita lui Freiburg. Ambele meciuri vor avea loc marți, 26 mai.

+11 FOTO

Bayern - Eintracht Frankfurt 5-2

Clasamentul din Bundesliga:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Americanii au idei trăsnite: Alex Mitriță va juca într-o „bulă” la Disney World! Planul pentru reluarea MLS

Autoritățile italiene au decis: San Siro poate fi demolat! Cum va arăta noua arenă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează