INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern Munchen, ofertă de nerefuzat pentru Benjamin Pavard » Se pregătește cel mai scump transfer din istoria Bundesliga

Pavard (stânga) ar putea repeta duelul cu Lewandowski și duminică, la München
FOTO Guliver/GettyImages
Pavard (stânga) ar putea repeta duelul cu Lewandowski și duminică, la München FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 09:45

BAYERN MUNCHEN // Transferul lui Benjamin Pavard (22 de ani), de la Stuttgart la Bayern, e clar, dar pentru vară. Și bavarezii îl vor acum. Vor să-l transforme în cel mai scump jucător din istoria Bundesligii.

În urmă cu câteva săptămâni, transferul lui Benjamin Pavard, de la Stuttgart la Bayern, a devenit oficial, pentru 35 de milioane de euro. Dar începând de la 1 iulie.

Internaționalul francez, campion mondial la 22 de ani, refăcut după o ruptură musculară ce l-a îndepărtat șase săptămâni de gazon, ar trebui să rămână la VfB tot acest retur.

Numai că, în condițiile în care transferul lui Lucas Hernández (Atlético) devine tot mai dificil, clubul bavarez îl cere pe Pavard în ianuarie.

Potrivit presei germane, directorul sportiv Hasan Salihamidžic a propus 40 de milioane, refuzate de Stuttgart. Campionii nu se lasă și ridică oferta: 45 de milioane. Dacă se va realiza, Pavard va fi cel mai scump jucător din istoria Bundesligii.

Stuttgart a achiziționat un înlocuitor pe 17 ianuarie: Ozan Kabak, 18 ani, stoperul lui Galatasaray și căpitanul naționalei de juniori a Turciei. Pentru care a plătit 11 milioane. La prețul corect, l-ar putea ceda pe Pavard și acum.

18 selecții a strâns Benjamin Pavard la naționala Franței, pentru care a înscris un gol

Vezi și: Boateng strică petrecerea! Neamțul face atmosferă în vestiarul lui Bayern și amenință cu plecarea: „E o problemă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează