INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Bayern face prima mutare de 5 stele pe piața transferurilor » S-au întâlnit cu el în secret, la Londra

Declan Rice la un antrenament lui West Ham (Foto: Imago Images)
Declan Rice la un antrenament lui West Ham (Foto: Imago Images)

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 17:32 / Actualizat marti, 30 mai 2023 18:12

Campioana Germaniei, Bayern, a demarat operațiunea de achiziționare a internaționalului englez Declan Rice (24 de ani), de la West Ham. De asemenea pe lista bavarezilor: Guerreiro (Dortmund) și Vlahovic (Juventus). Pavard, în schimb, ar putea ajunge la Barcelona.

La Munchen încep să se liniștească apele după haosul de la finele săptămânii trecute, când Bayern i-a concediat pe directorul executiv Oliver Kahn și pe managerul Hasan Salihamidzic. Acum, tema numărul 1 pe ordinea de zi o reprezintă campania de transferuri din această vară. 

Mai multe publicații, în frunte cu Bild, Tageszeitung, Sky Germania și Sport 1, au dezvăluit că șefii campioanei Germaniei au avut deja o întâlnire în secret, la Londra, cu mijlocașul defensiv dorit de antrenorul Thomas Tuchel: Declan Rice, de la West Ham.

Pe Rice îl vrea și Arsenal

Rice, al cărui contract cu "ciocănarii" expiră în 2024, este în capul listei de achiziții a munchenezilor, dar se anunță un transfer scump. Clubul londonez are opțiune pentru prelungirea cu un an a înțelegerii și vrea să obțină în jurul a 100 de milioane de euro în schimbul său. Iar de Rice se interesează și Arsenal.

Bavarezii și-au asigurat deja serviciile mijlocașului astriac Konrad Laimer (RB Leipzig) și, potrivit Sky Germania, ar fi aproape de un transfer al fundașului stânga Raphael Guerreiro (29 de ani), de la Borussia Dortmund. Portughezul e la final de contract cu galben-negrii și, după 7 ani petrecuți la Dortmund, își dorește o nouă provocare. Bayern l-ar fi contactat de mai multă vreme, tot la solicitarea lui Tuchel, care a lucrat cu el în sezonul 2016-2017, pe când îi pregătea pe galben-negri.

80 de milioane de euroe cota de piață a lui Declan Rice pe transfermarkt

Bayern a făcut ofertă de 50 de milioane pentru Vlahovic

Altfel, potrivit cotidianului italian Tuttosport, Bayern i-ar fi făcut o ofertă de 50 de milioane de euro lui Juventus, pentru atacantul Dusan Vlahovic. Sârbul în vârstă de 23 de ani ar urma să umple golul apărut prin plecarea lui Robert Lewandowski la Barcelona. Clubul îl are în vedere și pe Kolo Muani, numai că Eintracht cere între 70 și 80 de milioane de euro în schimbul francezului.

La capitolul "despărțiri", se profilează vânzarea lui Benjamin Pavard (27 de ani). Contractul internaționalului francez ia sfârșit în 2024, însă i-a anunțat pe rersponsabilii clubului că-și dorește o nouă provocare. Iar aceasta se numește, potrivit Sky Germania, FC Barcelona!

Vezi și: 

Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită » Cât ar câștiga în următorii doi ani
SPANIA
Karim Benzema, ofertă-bombă din Arabia Saudită » Cât ar câștiga în următorii doi ani
Lukaku se iubește cu o vedetă din lumea rapului! Au apărut împreună la nunta lui Lautaro Martinez
METROSPORT
Lukaku se iubește cu o vedetă din lumea rapului! Au apărut împreună la nunta lui Lautaro Martinez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează