INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Ar fi șocul anului: Bayern vrea să îl aducă pe Cristiano Ronaldo, la schimb cu Lewandowski

Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images
Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 10:40 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 11:06

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea pleca de la Manchester United în această vară. Portughezul este dorit de Bayern Munchen, campioana Germaniei, și ar fi deschis la discuții, anunță AS.com.

Jurnaliștii spanioli vin însă cu mai multe detalii uluitoare. Ronaldo ar putea ajunge la Bayern la schimb cu Lewandowski, cel care ar deveni jucătorul lui Manchester United.

Cum l-a convins Mititelu pe Marius Croitoru să vină la FCU Craiova: condiții cum n-a mai avut până acum!
FCU CRAIOVA 1948
Cum l-a convins Mititelu pe Marius Croitoru să vină la FCU Craiova: condiții cum n-a mai avut până acum!

Bayern vrea să îl dea pe Lewandowski la schimb cu Ronaldo

Lewandowski a anunțat în mai multe rânduri că vrea să plece de Bayern în această vară. Acesta este dorit cu insistență de Barcelona, însă transferul a intrat în impas din cauza problemelor financiare ale catalanilor. 

Astfel, conducerea lui Bayern ar lua în calcul să îl ofere pe superstarul polonez lui Manchester United, la schimb cu Ronaldo. Portughezul și-ar dori să plece de pe Old Trafford și ar fi deschis negocierilor cu Bayern.

Bavarezii au relizat deja un transfer mare în această vară. L-au adus pe Sadio Mane, de la Liverpool, în schimbul a 32 de milioane de euro. Totuși, conducerea lui Bayern ia în considerare aducerea un golgeter, după insistențele lui Lewandowski de a pleca din Bundesliga.

Campioana Germaniei i-a mai transferat până în acest moment pe Ryan Gravenberch, mijlocaș, și Noussair Mazraoui, fundaș dreapta, ambii aduși de la Ajax.

Ronaldo ar vrea să plece de la Manchester United

Principalul motiv pentru care Cristiano nu și-ar dori să continue la Manchester United este acela că „diavolii” vor juca în Europa League în sezonul viitor. 

De asemenea, portughezul nu are încredere în proiectul conducerii, care nu a realizat niciun transfer până în acest moment.

Ronaldo s-a întors la Manchester United în 2021 și mai are un an de contract. În sezonul trecut, Cristiano a marcat de 24 de ori în toate competițiile, însă „diavolii” au terminat pe locul 6 în Premier League și au fost eliminați în „optimile” Ligii Campionilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, lovitură de imagine! „Galacticii” renunță la unul dintre cei mai importanți sponsori după 19 ani

Zidane, despre idolul său: „Soția mea credea că sunt nebun. Dar trebuia să-mi împlinesc visul”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
paiazze
paiazze  •  24 Iunie 2022, 16:16

Indiferent cat de bun esti la dat cu piciorul intr-o basica, la evenimente cum e cel din poza se vede cam ce ai in cap. Nu-l banuiesc pe Ronaldo de prea mult creier, dar pe langa el, Lewandowski pare un chelner de la o crasma din Olimp, tolanit pe un scaun de plastic, in pauza de tigara. Pantofii aia fara ciorapi sunt beton. Si astia sunt milionari. Te doare capul...

magic4ever
magic4ever  •  24 Iunie 2022, 14:35

Mi-ar placea sa il vad pe Ronaldo in campionatul Germaniei,ar lua fara probleme titlul de golgheter la ce pasatori de top are Bayern...nu stiu daca vrea sa renunte United la Ronaldo si daca o sa mearga Lewa la Manchester care o sa joace in EL...

enigmaticul
enigmaticul  •  24 Iunie 2022, 13:44

Și ce să facă Cristinel, la cei 38 ani? În veci și pururea nu va face el la Bayern ceea ce a făcut Lewa! Eu nu știu ce mai caută Cristinel angajamente fotbalistice, el nu vede că i-a trecut vremea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează