INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern - Wolfsburg 6-0 // Bayern, lider după 161 de zile » Avertisment pentru Klopp și Liverpool: „Aici vrem să fim!”

Bayern Munchen
Bayern Munchen

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 11:37

Bavarezii, cinci victorii la rând în Bundesliga, joacă miercuri returul ”optimilor” Ligii cu Liverpool. La München, meciul va începe de la 0-0.

În Bundesliga, Borussia Dortmund are de ce se teme. Bayern e din nou prima, după 20 de etape și 161 de zile. În Champions League, Liverpool are motive de îngrijorare. Echipa bavareză e în mare formă. Cinci victorii în serie în campionat, cu 18 goluri marcate și doar patru primite.

"Acum, suntem în sfârșit acolo unde vrem să fim. Ne dorim să rămânem pe locul 1", spune Niko Kovaci, care a titularizat trioul campionilor mondiali Müller, Hummels și Boateng, ca răspuns la decizia selecționerului german Joachim Löw de a renunța la ei la națională. Un fel de retragere forțată. 

Potrivit Bild, Kovaci a pregătit la acest joc returul cu Liverpool, de miercuri (0-0 pe "Anfield"). Cu excepția lui Thomas Müller, suspendat în Ligă, echipa va fi aceeași. Antrenorul münchenezilor a refuzat totuși să confirme: "Aș putea să-i spun totul azi lui Jürgen Klopp, dar nu o voi face. Îl las să descopere totul miercuri".

197de goluri a marcat Lewandowski, cel mai prolific străin din istoria campionatului german; sâmbătă, a reușit o "dublă"

12victorii a strâns Bayern în ultimele 13 etape de Bundesliga; doar eșecul de la Leverkusen (1-3) a scurtcircuitat seria pozitivă

"Dacă ar fi să judec din perspectiva jucătorilor, nu e normal cum a procedat selecționerul cu Müller, Hummels și Boateng. Thomas are 100 de meciuri la națională, merita alt sfârșit. Nu e vorba de tânăr sau bătrân, ci de bun sau rău"
Joshua Kimmich, apărător Bayern

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează