INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Benitez admite că Liverpool l-ar putea pierde pe Torres!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, a afirmat că oficialii echipei vor fi nevoiţi să vândă jucători scumpi precum Fernando Torres în cazul în care clubul va avea în continuare datorii sau dacă nu se va califica în Liga Campionilor, potrivit News of the World.

Tehnicianul a recunoscut că echipa poate accepta o ofertă foarte bună pentru Torres sau chiar pentru căpitanul Steven Gerrard, deşi acum câteva luni afirma că va demisiona dacă unul dintre aceştia va fi vândut.

Presa engleză scrie că Manchester City este dispusă să achite şi peste 75 de milioane de lire sterline pentru Torres, care mai are contract cu gruparea de pe Anfield până în 2013. "Dacă vom termina în primele patru, vom rămâne împreună. Am încercat să prelungim majoritatea contractelor pentru că vrem să îi păstrăm. Jucătorii sunt cei mai importanţi", a spus Benitez.

Liverpool are în prezent datorii de aproximativ 240 de milioane de lire sterline, iar formaţia urmează să-l transfere pe Maxi Rodriguez, în schimbul a 1,5 milioane de lire sterline. "Este dificil să cumperi fotbalişti foarte valoroşi, care au evoluat în Liga Campionilor. Noi încercăm să creştem nivelul echipei, iar acest lucru înseamnă să şi vindem. Pe piaţa de transferuri sunt fotbalişti care costă mult, iar noi mereu vrem să fim inteligenţi şi să analizăm foarte bine", a explicat antrenorul. Formaţia engleză ocupă locul 7 în clasamentul din Premier League

Altfel, fiul unui dintre proprietarii clubului, Tom Hicks Jr., care ocupă funcţia de director, i-a trimis unui suporter un e-mail în care l-a jignit, potrivit presei. Un fan al echipei le-a trimis o scrisoare proprietarilor în care îşi exprima îngrijorarea în legătură cu viitorul clubului din cauza datoriilor foarte mari. Hicks Jr. i-a răspuns acestuia printr-un mesaj obscen, după care şi-a cerut scuze pentru limbajul nepotrivit.

"Nu-mi vine să cred că un conducător al clubului ar putea să scrie aşa ceva. Eu i-am trimis o copie a unui articol care ar fi îngrijorat fanii lui Liverpool, în care se sugerează că investiţiile în echipă vor fi afectate de datoriile clubului. Am aşteptat un răspuns, dar am fost insultat. Nu am nevoie de scuze, vreau ca ei să plece de la club", a spus fanul.

Unirea Urziceni va întâlni pe FC Liverpool în 16-imile Ligii Europa.

NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  10 Ianuarie 2010, 23:30

fanymanea atunci cand Liverpool castiga UCL , torres nu era in lot

violet_alex
violet_alex  •  10 Ianuarie 2010, 17:12

va fi cumparat de manchester city

fanymanea
fanymanea  •  10 Ianuarie 2010, 16:20

Pai cred si eu ca pleaca Benitez. Fara astia 2 el ar fi mort ca antrenor. Ei au castigat toate trofeele cu care se lauda Benitez...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează