INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDITIE

Benitez cere 5 achiziţii pentru a rămîne la Liverpool

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Anunţat ca şi plecat la Juventus, Rafa Benitez susţine că ar rămîne totuşi la FC Liverpool, dar nu în orice condiţii.

 

Ca să continue în "Anfield", tehnicianul spaniol le-a cerut patronilor americani bani pentru a face 5 achiziţii în vederea întăririi echipei, mai mult decît dezamăgitoare în actuala stagiune. Transferurile ar viza toate compartimentele: doi fundaşi, doi mijlocaşi şi un atacant. Răspunsul venit era cel aşteptat, "nu sînt bani". Benitez însă ar fi făcut solicitarea, luînd în calcul refuzul, tocmai pentru a-şi justifica plecarea.

 

Chiar şi suporterii "cormoranilor" sînt pesimişti: 64 la sută dintre participanţii la un sondaj au apreciat că Rafa se va despărţi în vară de Liverpool.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (3)
 •  02 Mai 2010, 01:38

Chelsea o sa cada peste vreo 3 ani pentru ca toti jucatorii sunt acum pe la 30 de ani. Sper sa faca Liverpool transferuri pentru ca are o aparare fragila, pe flancuri nu prea are cu cine si se vede si lipsa lui xabi alonso. Iar un atacant de careu care sa stie sa dea goluri simple din ocazii putine l-ar completa pe torres. Dar deh...trebuie cam 75-100 de milioane de euro ca sa transfere 5 jucatori de valoare. Oricum un lucru e sigur: You'll never walk alone Liverpool! Eu tin cu ei orice ar fi!

alex_pedersen
alex_pedersen  •  01 Mai 2010, 23:22

da adrian ai dreptate dar aceste cluburi sunt legende...exemplul cel mai clar e realul care nu a mai castigat nimic de la destramarea dream-team`ului cu figo zidane si companial;de la un club precum liverpool cerintele sunt prea mari si asteptarile dar clubul se reface si jocul va deveni omogen in timp...;)

 •  01 Mai 2010, 20:48

in fotbalul mare, echipele nu raman in top mult timp 15-20 de ani, dupa care intra intrun cont de umbra. asta se intampla cu liverpool, sa intamplat cu newcastle, leeds, notthingam si mai sunt multe. asta doar in anglia, multe nume sunt in spania, italia, germania. la noi sin restul estului europei nu prea sa vazut asa ceva... o sa mai auziti de echipa mari care o sa cada...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează