INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

Benzema promite SHOW la returul cu Barcelona: "Sigur va fi un meci spectaculos"

Benzema(dreapta) promite un retur spectaculos cu Barcelona în Supercupa Spaniei
Benzema(dreapta) promite un retur spectaculos cu Barcelona în Supercupa Spaniei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 14:46

După 2-2 la Madrid, Realul pleacă cu şansa a doua pentru returul de la Barcelona în Supercupa Spaniei. Autorul pasei de gol de la prima reuşită a galacticilor din meciul tur, Karim Benzema, e convins că Realul poate învinge Barcelona pe Camp Nou

"Sînt foarte optimist în ceea ce priveşte meciul de pe Camp Nou. Am jucat mai bine decît Barcelona în meciul tur. Va depinde doar de noi să cîştigăm trofeul după partida de miercuri".

După rezultatul de la Madrid ambele echipe rămîn cu şanse bune de a obţine Supercupa. Sînt convins că returul de la Barcelona va fi un meci spectaculos, iar noi vom juca din primul minut pentru a învinge", a spus Benzema pentru cotidianul AS.

Returul Supercupei Spaniei, Barcelona - Real Madrid, se va juca miercuri de la ora 00:00, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
larry_eu
larry_eu  •  17 August 2011, 01:22

Real a pierdut cu Barcelona (5-0) aiurea,...rezultat meritat pe ansamblu dar sa nu uitam de intrarea lui Valdez la Ronaldo in careu in pozitie de ultim aparator (la secerat, penalti clar si rosu) altu era rezultatu..., nu mai vb de semifinala cu Chelsea, nu mai vb de Unicef sau de aceiasi pers care face delegari pt Uefa..... Real Madrid este clar favorita in prisma rezultatului din tur,... 110 ani 74 trofee din care 9 Champions League. Regina Europei nu moare niciodata e un blazon de aparat, este echipa cu cele mai multe trofee, e adevarat k nu tin de foame, .... sa revenim la meci..... Real a fost este si va fii intodeauna peste Barcelona la toate capitolele, astept sa castigam TOT !!!

whitecollar
whitecollar  •  16 August 2011, 17:09

vorbeste el, veriga slaba din echipa realului. a dat o pasa de gol, inspirata e drept, dar a ratat inca 3 ocazii monumentale. sa dai cate 2-3 goluri cu chinezii si cu echipa de la azilul de batrani, la galaxy, nu inseamna ca esti atacant. ronaldo, raul sau van nistelrooy ar fi facut sa fie scorul cel putin 4-2 si altfel s-ar fi jucat in retur.

ralucapaul
ralucapaul  •  16 August 2011, 15:59

http://echipafantastica.gsp.ro/tribuna/30342/Barcelona_Braila

Vezi toate comentariile (5)
Comentează