INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAUZĂ COMPETIŢIONALĂ

Berbatov, fostul golgheter al lui Manchester, nu renunţă: "Vreau să ramîn"

Dimităr Berbatov Foto: Reuters
Dimităr Berbatov Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 19:19

Atacantul bulgar al echipei Manchester United, Dimităr Berbatov, a declarat, joi, că doreşte să rămînă la gruparea engleză şi să-şi recîştige locul de titular, după ce nu a fost inclus în lotul pentru finala Ligii Campionilor cu Barcelona.

"Sunt jucătorul echipei Manchester United şi sunt bucuros să-mi respect contractul", a declarat jucătorul într-un interviu pentru un cotidian bulgar, informează Mediafax.

Berbatov, care împarte cu argentinianul Carlos Tevez, de la Manchester City, titlul de cel mai bun golgheter al sezonului 2010-2011, cu 20 de goluri, nu a fost prezent pe foaia de joc cu ocazia finalei Ligii Campionilor, pierdută de englezi, cu scorul de 1-3, în faţa Barcelonei.

"Am fost dezamăgit şi m-a afectat foarte mult această situaţie. Însă a fost decizia antrenorului. Durerea nu mă poate face să renunţ, dimpotrivă, mă ambiţionează", a mai spus Berbatov (30 de ani), care mai are contract cu gruparea engleză pentru încă un sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
donadytzone
donadytzone  •  04 Iunie 2011, 16:38

WOW!!!! e pentru prima oara knd aud ca berbatov are ambitie... sunt uimit... dar am incredere in sir alex ca va scapa de aceasta oaie neagra a echipei!!!

donadytzone
donadytzone  •  04 Iunie 2011, 16:37

WOW!!!! e pentru prima oara knd aud ca berbatov are ambitie... sunt uimit... dar am incredere in sir alex ca va scapa de aceasta oaie neagra a echipei!!!

baestinebun
baestinebun  •  02 Iunie 2011, 20:33

://riskybet.blogspot.com/ ://riskybet.blogsp0t.com/ La biletul zilei,NICIODATA o cota sub 2.00! Biletul zilei,prins deja!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează