INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA BERLIN

Berlinul este singura capitală europeană fără echipă în prima ligă!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Doar 5 victorii în 34 de meciuri, 24 de puncte acumulate, 56 de goluri primite şi numai 34 marcate. Este bilanţul trist al unui sezon de coşmar pentru Hertha Berlin, ocupanta ultimului loc în Bundesliga la finalul ediţiei curente a campionatului.

Obişnuită să viseze la Europa, gruparea de pe Olympiastadion este protagonista unei premiere triste pentru fotbalul german. Berlinul devine singura capitală de pe Continent fără reprezentantă în prima ligă de fotbal a unei ţări! Asta în timp ce Bayern Munchen a celebrat două săptămîni la rînd cucerirea campionatului şi a Cupei chiar în fieful Die Alte Dame.

Dureros pentru fanii echipei la care evoluează Max Nicu, care va pune umărul alături de noul său coechipier George Ogăraru la reconstrucţia din temelii pe care au promis-o conducătorii Herthei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  18 Mai 2010, 01:03
Postat de pe 17 Mai 2010, 23:40

berlinul nu este capitala europeana. capitala germaniei este bonn!

De unde mai apareti mai oameni buni? Mi se pare de-a dreptul penibil sa apari cu un asemenea comment.

 •  17 Mai 2010, 23:40

berlinul nu este capitala europeana. capitala germaniei este bonn!

 •  17 Mai 2010, 19:48

asa le trebuie la berlinezi daca nu desfiintau pe dinamo (stasi)!!!!! erau multipli campioni ai germaniei

Vezi toate comentariile (13)
Comentează