INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CESENA - AC MILAN 2-0

Berlusconi a găsit vinovaţii pentru 0-2 la Cesena: "Ne-au furat arbitrii de stînga!"

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Patronul Milanului s-a plîns că echipei lui Allegri i s-au refuzat 3 goluri. În fapt, doar primul, al lui Pato, a fost valabil, "rossonerii" ratînd în final un penalty, prin Ibrahimovici.

Milan s-a prăbuşit la Cesena (0-2), cu tot cu vedetele aduse la spartul tîrgului de Silvio Berlusconi. Euforia startului cu Lecce s-a strins brutal şi rossonerii au aflat că nu e de ajuns să-i bagi în fugă pe Ibrahimovici şi pe Robinho ca să baţi o nou-promovată. "Milan, ai intrat deja în grevă?", a titrat ironic "Gazzetta dello Sport", aluzie la protestul din 26 septembrie.

Patronul a găsit însă explicaţia eşecului în sfera politicului! "Arbitrul Russo ne-a anulat sîmbătă trei goluri. Milan mi-a dat dureri de cap, însă nu a jucat rău. Am avut ghinion şi am întîlnit iarăşi arbitri de stînga", s-a plîns premierul de extremă dreaptă la o acţiune de partid.

Antrenorul Allegri trebuie să fi înţeles că nu-şi poate asuma riscul de a rupe echipa în două, în condiţiile în care Pato, Ibrahimovici şi Ronaldinho (lucru valabil şi pentru Robinho) nu ajută deloc mijlocul. Şi că fără Nesta, suplinit tragic de Papasthatopoulos, vinovatul de la ambele goluri, defensiva este în criză de sciatică. Penaltyul trimis în bară de Ibrahimovici cu lehamitea debutului ratat a confirmat că reconstrucţia pune iar la încercare răbdarea fanilor.

9 milioane de euro este salariu net anual al lui Ibrahimovici, peste fondul total brut al salariilor plătite de Cesena, 8,3 milioane

AC Milan face parte din Grupa G a Ligii Campionilor, alături de Real Madrid, Auxerre şi Ajax, şi poate fi urmărită la lucru, începînd cu 14 septembrie la Dolce Sport. Noul canal Dolce Sport va transmite în direct în acest an opţiunea 2 a Ligii Campionilor. Opţiunile 2-8 vor putea fi văzute live online pe www.dolce-sport.ro!

Suferinţă cu Chivu
Chivu a terminat deja în minutul 55 meciul cîştigat de Inter (2-1) cu Udinese. Fundaşul stînga român a acuzat o accidentare la genunchiul stîng, dar nu e ceva grav, fiind convocat pentru meciul de mîine cu Twente, în prima etapă a Ligii. Îngrijorător e jocul lui Chivu, văzut de Gazzetta dello Sport drept cel mai slab interist (nota 5), alături de Milito: "A testat veninul lui Sanchez. Nu l-a ajutat nici mijlocul, dar parcă şi-a pierdut îndrăzneala, atuul său forte". "E întîmplător că cine vrea să-i facă rău Interului trece pe partea lui?", l-a acuzat Il Giornale.

A luat o mînă de goluri
AS Roma s-a scufundat în Sardinia. După remiza albă cu Cesena, adversara lui CFR în Ligă a încasat 5 goluri la Cagliari, record negativ în ultimii 11 ani! Reuşita lui De Rossi n-a salvat onoarea trupei lui Ranieri, rămasă în zece oameni din minutul 19. Nicolas Burdisso a provocat la 1-1 un penalty, după un atac de arte marţiale pe genunchiul lui Daniele Conti, fiul directorului sportiv al Romei avînd nevoie de 30 de puncte de sutură! Iar ieşirea lui Totti, ce i-a cedat locul lui Guillermo, fratele mai mic lui Burdisso, a dat semnalul naufragiului (1-5).

Rooney voia să joace!
ANGLIA. Decizia lui Ferguson de a nu-l folosi sîmbătă la Manchester United, în meciul cu Everton (3-3), pentru a-l proteja în faţa foştilor săi fani după scandalul sexual, l-a enervat pe Rooney! "Wayne s-a simţit şocat şi dezamăgit. Ferguson l-a sunat şi i-a spus să meargă acasă şi să se concentreze pe meciul din Ligă. Deşi a avut o săptămînă groaznică, ţinea să joace. Iubeşte fotbalul", a mărturisit un apropiat al atacantului englez. Rooney a mai primit însă o veste proastă. Trebuie să achite 1,2 milioane de euro, cotă din drepturile de imagine, după ce guvernul britanic a decis să le impoziteze cu 50% în loc de 21%! (Daniel Scorpie)

Ballack şi-a fracturat tibia!
GERMANIA. Michael Ballack (34 de ani) a plecat în vară de la Chelsea, dar n-a lăsat şi ghinionul la Londra. Abia întors la Leverkusen, mijlocaşul cu 13 pe spate s-a accidentat iar grav! După ce acum patru luni, Kevin-Prince Boateng l-a lovit la glezna dreaptă, în finala Cupei Angliei, făcîndu-l să rateze Mondialul, căpitanul Germaniei a păţit-o sîmbătă. Faultat de Sergio Pinto în minutul 31 al jocului de la Hanovra (2-2), Ballack şi-a fracturat capul tibiei la gamba stîngă şi stă 6 săptămîni. Deci, va lipsi la "dubla" cu Turcia şi Kazahstan din 8 şi 12 octombrie. "Îmi pare rău, mai ales că abia revenise", i-a transmis selecţionerul Joachim Low. (Daniel Scorpie)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
random_dude
random_dude  •  13 Septembrie 2010, 17:24

cred ca are acelasi ofiter de relatii cu presa ca si becali...sau aceasi minte

bobbypintilie
bobbypintilie  •  13 Septembrie 2010, 17:22

arbitrii au gresit grav in defavoarea MILANULUI!FORZZA MILAN SEMPRE CON TE!

craiova_giallorossa
craiova_giallorossa  •  13 Septembrie 2010, 15:44

forza livorno !!!!! berluscoi e un produs de dreapta al mafiei

Vezi toate comentariile (7)
Comentează