INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Beşiktaş mai pregăteşte o bombă: după Quaresma, îl vrea şi pe Robinho!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Manchester City este pregătită să renunţe la serviciile lui Robinho, chiar dacă este greu de crezut că va obţine în schimbul jucătorului brazilian suma pe care a investit-o în momentul transferului său de la Real, aproximativ 40 de milioane de euro.

Conform the Mirror, Robinho este curtat de Beşiktaş, unde Bernd Schuster l-a pus în topul listei de achiziţii alături de Quaresma, pe care turcii l-au acontat deja.

În cursa pentru semnătura atacantului carioca se mai află şi Santos, echipă la care a fost împrumutat în ultima jumătate de an. Totuşi, salariul mare pe care i-l asigură City şi dorinţa de a reveni în fotbalul european l-ar putea determina pe Robinho să accepte destinaţia propusă de clubul englez cel puţin pentru un sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jumega
jumega  •  23 Iunie 2010, 17:31

si ati uitat sa spuneti ca se bate cu steaua pe el :))))))

antreprenor
antreprenor  •  23 Iunie 2010, 16:54

:))) a ajuns campionatul turc la ani lumina distanta fata de cel romanesc,ori mergem noi in spate ori merge toata lumea in fata

Vezi toate comentariile (2)
Comentează