INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LARA E ULTIMA CUCERIRE

Beşiktaş s-a săturat de aventurile lui Ferrari

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

A plecat din Italia, s-a despărţit de Aida Yespica, dar nu şi-a schimbat năravul. Matteo Ferrari a reuşit să-i scoată din pepeni în jumătate de an pe turci. Antrenorul Mustafa Denizli chiar l-a ameninţat cu excluderea din lotul lui Beşiktaş dacă nu renunţă la viaţa nocturnă.

 

"Te-am tolerat destul. Gata, s-a terminat! Trebuie să te concentrezi doar la fotbal, nu la a lua la rînd localurile de noapte, de fiecare dată cu altă fată", l-a atacat tehnicianul campioanei Turciei. Ultima cucerire a stoperului italian e superbul model Lara Surol (foto). Başkanii lui Beşiktaş au pregătit deja şi o amendă pe măsură dacă Ferrari nu se potoleşte.


Matteo, transferat in iunie de la Genoa cu 4,5 milioane de euro, e cel mai bine plătit stranier din lot, cu 2,5 milioane de euro salariu anual, dublu faţă de majoritatea colegilor săi. Presa turcă se întreabă "de ce a fost nevoie să-l aducem pe Ferrari în locul lui Zapotocny, care rupea la fel de mult cluburile, dar măcar cîştiga 800.000 de euro?"

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează