INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-2

BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-2 // Real Madrid, victorie dramatică pe terenul lui Betis » Santiago Solari, salvat de o superexecuție în minutul 88

Betis - Real Madrid 1-2 // FOTO: Reuters +11   FOTO
Betis - Real Madrid 1-2 // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 23:42

BETIS SEVILLA - REAL MADRID 1-2 // Real Madrid a tremurat serios pentru victorie pe terenul lui Betis Sevilla, dar a dat lovitura în minutul 88, grație unei execuții de senzație a lui Dani Ceballos, care a înscris din lovitură liberă. "Balonul de Aur" Luka Modric a deschis scorul superb, în prima repriză, însă victoria madrilenilor a fost amenințată de golul fostului "galactic" Sergio Canales.

Meciul a fost liveTEXT AICI

VIDEO cu golurile și cele mai importante faze

Vezi AICI FOTO de la meci

Fără Courtois, Gareth Bale, Asensio sau Lucas Vazquez, suspendați sau accidentați, Real a început modest, iar Betis a dominat autoritar primele 10 minute.

Totuși, madrilenii au reușit să deschidă scorul în minutul 13. Luka Modric a înscris cu un șut de excepție, demnă de "Balonul de Aur", distincție pe care a primit-o în premieră la finalul anului trecut.

Golul a fost un adevărat boost de încredere pentru Real Madrid, care a continuat să atace și a fost la un pas să-și majoreze avantajul în minutul 30. Vinicius a ajuns într-o poziție ideală de finalizare, dar șutul său modest a fost reținut de portarul Pau Lopez.

Real se retrage, Betis profită

Madrilenii s-au retras nejustificat în repriza secundă, permițându-le jucătorilor lui Betis să facă un pas în față și să-și pregătească cu meticulozitate atacurile la poarta lui Keylor Navas, revenit printre titulari în campionat după 5 luni.

Voleul periculos lui Guardado din minutul 60, care s-a scurs agonizant pe lângă poartă, a fost preludiul pentru golul care avea să vină în minutul 68.

Plecat dintr-o poziție suspectă, validată ulterior de VAR, Sergio Canales, fost jucător la Real între 2010 și 2012, l-a învins pe Keylor Navas, declanșând nebunia pe arena "Benito Villamarin", umplută până la refuz duminică seara.

Salvați de Ceballos

Cele două echipe au renunțat complet la defensivă în ultimele 20 de minute și s-au năpustit în atac, conștiente că un egal nu ar avantaja pe nimeni.

Golul a picat în poarta lui Betis, în minutul 88. Dani Ceballos, trimis pe teren de Solari în minutul 74, a executat impecabil o lovitură liberă și a adus prima victorie a Realului în campionat în 2019.

Grație succesului cu Betis, Real a urcat un loc și a ajuns pe locul 4. Cu 33 de puncte, madrilenii sunt la egalitate cu FC Sevilla, ocupanta locului 3. Campioana Europei e în continuare la mare distanță de Barcelona, care e pe primul loc, cu 43 de puncte. Și locul secund pare acum o utopie pentru echipa lui Santiago Solari, care se află la 5 lungimi de Atletico Madrid.

În ciuda înfrângerii, Betis Sevilla se menține pe locul 7, echipa lui Quique Setien având 26 de puncte.

Betis Sevilla - Real Madrid 1-2
Au marcat: Canales '67 / Modric '13, D. Ceballos '88

Echipele de start:

Betis: Lopez - Barragan, Mandi, Bartra, Guerrero - Lo Celso, Carvalho, Guardado - Joaqin, Sanabria, Canales
Rezerve: Robles, Tello, Boudebouz, Feddal, J. Garcia, S. Leon, Loren
Antrenor: Quique Setien

Real Madrid: Navas - Varane, Ramos, Nacho - Carvajal, Modric, Casemiro, Valverde, Reguilon - Benzema, Vinicius Junior
Rezerve: Casilla, Isco, D. Cevallos, B. Diaz, C. Gonzalez, Marcelo, Ordiozola
Antrenor: Santiago Solari

 
 

Vezi și: BARCELONA - EIBAR 3-0 // VIDEO Lionel Messi strivește cărțile de istorie! » Borna ULUITOARE atinsă după golul din meciul cu Eibar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
christiano0
christiano0  •  14 Ianuarie 2019, 11:58

Au jucat destul de ok jucatorii lui Betis, la 72% posesie ce sa mai vorbim. Realul arata jalnic, atat pe banca tehnica cat si in teren. Dar sunt sigur ca sezonul viitor lucrurile vor sta altfel. P.S. Isco tinut rezerva de 10 meciuri este cea mai mare rusine adusa fotbalului. Imi pare mie rau de el de aici... din Romania :(

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Ianuarie 2019, 00:27

victorie norocoasa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează