INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZI SE DECIDE TITLUL ÎN FRANŢA

Bordeaux contra OM

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2009 00:00

Campioana Franţei se decide diseară în ultimele 90 de minute. Urmaşa lui Lyon pe tronul Ligue 1 va fi, exact ca-n urmă cu un deceniu, doar o afacere între Bordeaux şi Marseille. Trupa lui Blanc, care vine după 10 victorii la rînd şi are avans de 3 puncte la şefie (77 faţă de 74), se deplasează la Caen. Şi îi e suficientă o remiză pe terenul unei echipe ce se bate să scape de retrogradare şi are nevoie să cîştige! Dacă actualul lider pierde diseară, iar OM o bate acasă pe Rennes, care mai păstrează şanse la Europa League, titlul merge la Marsilia. La egalitate de puncte, echipa lui Gerets ia titlul, avînd cel puţin un gol în plus la golaveraj. (Daniel Scorpie)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  30 Mai 2009, 14:40

as vrea sa castige OM titlul e incredibil cat de mult e iubita aceasta echipa in marsillia e poate cea mai iubita echipa din Franta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează