INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND

Borussia Dortmund vrea să cumpere de la Şahtiorul lui Lucescu » Ofertă de 23 de milioane de euro

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 14:55

Vicecampioana Germaniei, Borussia Dortmund, a înaintat o ofertă de 23 de milioane de euro pentru mijlocaşul armean al echipei Şahtior Doneţk, Henrich Mkhitarian, a anunţat, joi, directorul general al clubului pregătit de Mircea Lucescu, Sergei Palkin, informează Mediafax.

"Dortmund ne-a contactat, înaintîndu-ne o ofertă de 30 de milioane de dolari (23 de milioane de euro) pentru jucător", a spus Palkin.
Bild a anunţat că Şahtior a solicitat 30 de milioane de euro în schimbul lui Mkhitarian.

Mkhitarian, 24 de ani, autor a 25 de goluri în 29 de partide în prima ligă ucraineană în sezonul trecut, se află şi în atenţia clubului englez Liverpool. Potrivit agenţiei ruse Itar-Tass, jucătorul se află deja la Londra.

Dortmund, care a eliminat pe Şahtior în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, caută un conducător de joc pentru a compensa plecarea lui Mario Gotze la Bayern Munchen.

Un alt jucător aflat în atenţia celor de la Borussia este sud coreeanul Ji Dong-won, 22 de ani, împrumutat de Sunderland la Augsburg în sezonul trecut. Atacantul, autor a cinci goluri în 17 meciuri de Bundesliga, mai are contract cu gruparea engleză până în 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
monere1980
monere1980  •  27 Iunie 2013, 19:30

nu prea vad pe borussia sa dea 23 de milioane pe un no-name (cu scuzele de rigoare ptr mkhitarian). La cat de eficienti si atenti sint nemtii cu banii ma indoiesc ca klopp arunca cu banii ca Real sau Chelsea. Dar s-ar putea sa ma-nsel, sa fie o nebunie de moment a lui Klopp :) Dar oricum, pana nu aflu din sursa credibila nu cred ca stirea asta-i adevarata

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  27 Iunie 2013, 18:58
Postat de drugzbunny pe 27 Iunie 2013, 17:12

Tot cred ca Dortmund va recurge la serviciile lui Eriksen pana la urme. Se preteaza mai bine pe stilul echipei + ii va fi mult mai usor sa se adapteze. De varianta De Bruyne vad ca nu s-a mai vorbit de mult timp..

Am mancat un "n". De Bruyne ramane la Chelsea sezonul viitor. Nu stiu daca Eriksen se preteaza pe stilul lui Klopp. Astuia ii plac playmakeri atipici, rapizi, Eriksen nu-i.

drugzbunny
drugzbunny  •  27 Iunie 2013, 17:12
Postat de oaeaspurcata pe 27 Iunie 2013, 16:53

Mkhitarian e exact Gudogan : mijocas ofensiv la origine (poate juca la fel de bine in benzi si al doilea varf) s-a trezit pus de un antrenor traznit(la fel cum e si Klopp) in linia de doi inchizatori de unde ajunge deseori la finalizare. E un jucator exceptional si pe deasupra mai e si destept. 23 de milioane e un pret corect dar cam putin in comparatie cu alte transferuri.

Tot cred ca Dortmund va recurge la serviciile lui Eriksen pana la urme. Se preteaza mai bine pe stilul echipei + ii va fi mult mai usor sa se adapteze. De varianta De Bruyne vad ca nu s-a mai vorbit de mult timp..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează