INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

BORUSSIA DORTMUND - WERDER BREMEN // Meci dramatic în Cupa Germanei! Borussia, eliminată la penalty-uri! 4 goluri în prelungiri

Borussia Dortmund - Werder Bremen // FOTO: Reuters +8   FOTO
Borussia Dortmund - Werder Bremen // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 08:55

Borussia Dortmund a fost eliminată din sferturile Cupei Germaniei, după un meci nebun cu Werder Bremen, scor 5-7, după penalty-uri.

Werder a deschis scorul în minutul 5, prin Milot Rashica, care a deviat în poartă o centrare a lui Kruse. Borussia a egalat în finalul primei reprize. Căpitanul Marco Reus a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, în minutul 45+3.

4 goluri în prelungiri

Ambele echipe nu au reușit să mai marcheze până la finalul celor 90 de minute și meciul a ajuns în prelungiri. În minutul 105, Borussia a trecut în avantaj, după ce Cristian Pulisic a marcat cu un șut de la 12 metri. Werder a egalat rapid, în minutul 108. Claudio Pizzaro, veteranul de 40 de ani, a primit o minge în careu și a marcat cu un șut din 5 metri pentru 2-2. 

Borussia și Werder nu s-au oprit aici. Achraf Hakimi a înscris pentru Borussia în minutul 113 cu un șut din mijlocul careului. Werder nu a renunțat și, în 119, Martin Harnik a egalat cu o lovitură de cap de la 6 metri.

Două ratări la penalty-uri

Meciul a ajuns la penalty-uri, acolo unde Borussia a ratat de două ori, prin Paco Alcacer și Maximilian Philipp. Jucătorii lui Werder au transformat toate loviturile de departajare.

Sferturi Cupa Germaniei

Hamburg - Nurnberg 1-0
Heidenheim - Leverkusem 2-1
Dusiburg - Paderborn 1-3
Borussia Dortmund - Werder Bremen 4-6 după penalty-uri 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adicn
adicn  •  06 Februarie 2019, 10:23

Prost bătute penalty-urile de cei de la BVB, inclusiv a lui Witsel..

cneius
cneius  •  06 Februarie 2019, 09:58

Mah ca m-ati pacalit cu titlul ala, am crezut ca este cealalta Borrusie ! PENIBILILOR !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează