CAMPIONATE  ·  INTER ACUZĂ ARBITRAJUL

"Bovo trebuia eliminat"

Articol de — Duminica, 21 Martie 2010, 00:00

N-a vorbit Mourinho, însă i-a ţinut locul Lele Oriali. Consilierul de mercato al lui Inter a dat vina pe centralul Damato pentru remiza de la Palermo (1-1), în urma căreia Milan poate trece la şefie dacă bate pe Napoli. "Deja ne-am obişnuit. Arbitrii aplică mereu la literă regulamentul doar cu noi, dar în cazul altora procedează altfel. Sper ca marile greşeli să nu decidă titlul".


Oficialul interist a explicat apoi: "Cîteva episoade au influenţat cursul jocului. Bovo merita al doilea cartonaş galben pentru acea intrare la Milito. Cu Palermo în zece de la mijlocul primei reprize poate că alta era istoria jocului". Oriali i-a înţepat şi pe rivalii rossoneri: "Pentru mine, Roma e pe locul 2. Mi-amintesc de penaltyul neacordat lui Menez la faultul lui Thiago Silva de acelaşi arbitru internaîional Rosetti care ne-a fluierat pe noi la Bari".Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

 •  21 Martie 2010, 11:58

voi milanisti dati vina ca ne plangem noi.nu vedeti ca sunteti in genunchi si nu ne ati batut nici in 9.niste hoti sunt galliani cu berlusconi.oricum vom castiga titlul lejer.nu se poate sa ne fure la nesfarsit arbitrii.mierda milan.

bobbypintilie  •  21 Martie 2010, 10:44

hahaha,plangaciosii,tar-fele,fetitele au inceput sa planga cand se vad cu pe-ni-sul grotesc al diavolului rossonero la fun-dulet...bineinteles ca pentru voi roma e pe 2 pentru ca voi o sa sfarsiti pe 3 dupa MILAN si roma...Milan,Milan,siamo con te,sempre con te!!!

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1