INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Greșeală fatală » Televiziunea l-a concediat pe fostul star al lui Ajax, Bayern și AC Milan

Brian Laudrup / Sursă foto: instagram.com/brianlaudrupofficial/
Brian Laudrup / Sursă foto: instagram.com/brianlaudrupofficial/

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 19:50 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 20:35

Brian Laudrup, 53 de ani, campion european cu Danemarca în 1992, a fost dat afară de televiziunea la care lucra. 

Campion european cu vikingii în urmă cu trei decenii, Laudrup era analistul-vedetă al postului TV2 la meciurile naționalei. Urma să comenteze inclusiv Mondialul din Qatar. Dar el a promovat turismul în Dubai într-un clip publicitar, fără a anunța federația de la Copenhaga, și a fost concediat.

„E un joc politic” » Conflict uriaș la viitorii adversari ai naționalei. Sârbii bosniaci folosesc amicalul cu Rusia pentru a întări relația cu Putin!
BOSNIA
„E un joc politic” » Conflict uriaș la viitorii adversari ai naționalei. Sârbii bosniaci folosesc amicalul cu Rusia pentru a întări relația cu Putin!

Laudrup a fost dat afară de televiziune

Brian, fratele lui Michael Laudrup, a participat la filmarea unui videoclip comercial pentru „Visit Dubai”, oficiul de turism din Emiratele Arabe Unite.

Decizia danezilor ar avea legătură, se pare, și cu problemele delicate existente în acest moment în zona arabă, mai exact cele legate de respectarea drepturilor omului și a regulilor de prezervare a mediului, scriu francezii de la L'Equipe

Subiectele au fost în centrul atenției opiniei publice din Danemarca, nordicii fiind dezamăgiți că Laudrup s-a asociat cu promovarea zonelor respective.

Brian Laudrup a fost una dintre vedetele fotbalului european în anii '80-'90, reprezentând Danemarca la un Mondial ('98) și două Europene ('88, '96). În tricoul naționalei a strâns 21 de goluri în 82 de partide, iar în CV și-a trecut echipe precum Bayern Munchen, Fiorentina, Milan, Chelsea sau Ajax.

Greșeală fatală » Televiziunea l-a concediat pe fostul star al lui Ajax, Bayern și AC Milan
Brian Laudrup a fost una dintre vedetele fotbalului european în anii '80-'90 / foto: Guliver/Getty Images

100 de goluria marcat Brian Laudrup la echipele de club (415 meciuri); 82 de selecții și 21 de reușite la naționala daneză

13 trofeea cucerit Laudrup în carieră, inclusiv două cu selecționata daneză: titlul european (1992) și Cupa Confederațiilor (1995)

VIDEO Brian Laudrup, în acțiune în tricoul lui Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„E un joc politic” » Conflict uriaș la viitorii adversari ai naționalei. Sârbii bosniaci folosesc amicalul cu Rusia pentru a întări relația cu Putin!

Un fost „Balon de Aur” surprinde: „Momentul meu preferat de la Real Madrid a fost ziua în care am plecat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Dino
Dino  •  26 Septembrie 2022, 01:26
Postat de manx pe 25 Septembrie 2022, 23:09

Câta ipocrizie. Pai fratilor, nu participati la Campionatul Mondial. Toate democratiile europeene se dau cu anusul de pamânt ca nu se respecta drepturile omului în aceasta tara. Dar în vacanta mergeti în tari din aceasta zona?

Exact, toata lumea este indignata dar nimeni nu boicoteaza. A venit o federatie sa zica ca echipa lor nationala nu o sa participe in semn de protest? Nimeni nimic.....genul asta de accorduri tacite sunt cele mai daunatoare. Una zicem si alta facem.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  26 Septembrie 2022, 01:00
Postat de ionescugeorge77 pe 25 Septembrie 2022, 21:22

...cum adica fatala ?...a murit cineva ?...ce inseamna pentru voi fatal ?...omul si a luat banii pe clipul publicitar ...pentru el a fost o afacere buna ...

Din moment ce si-a pierdut jobul, adica alta suma de bani pe termen nedefinit, plus alte eventuale contracte pe care le-a pierdut datorita acestei "afaceri"... ma indoiesc ca a fost intradevar o afacere buna.

argus
argus  •  26 Septembrie 2022, 00:16

"Fatala" ca fatala, dar comemtatorii de fotbal au un vocabular ce nu are legatura cu sportul! Unul din comentatorii meciului de la Helsinki vorbind depspre jucatori o tot tinea cu "oamenii lui..."! Antrenorul nu are echipa ci "oameni"; in atac (sau orice alt post) este/sau nu "omul pe postul lui", nu "jucatorul"; mingia iese/a iesit in tusa (termen folosit in rugby), nu in afara terenului (in "out"este mai greu?) Nu stiu daca trebuia sa fi licentiat laICF, sectia dotbal, ca sa stii ca öbiectul muncii tale" vor fi sportivii, jucatorii, care-s si ei oameni, numai ca nu toti amenii, sunt jucatori!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează