INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

O româncă a încercat să escrocheze un fotbalist la Paris cu aproape un milion de euro în bancnote false. A fost arestată!

Dabo și soția lui, Foto: Instagram +11   FOTO
Dabo și soția lui, Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 11:29 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 11:36

Bryan Dabo, 30 de ani, jucătorul lui Aris Salonic, voia să vândă trei ceasuri scumpe și a alertat poliția când cele două persoane cu care discuta i-au spus că îi dau banii cash. Aveau la ei o geantă cu 800.000 de euro în bancnote false.

O româncă și un italian au fost arestați zilele trecute în capitala Franței, a dezvăluit cotidianul Le Parisien, confirmat de France Info, susținând că aceștia erau căutați pentru mai multe escrocherii făcute în trecut.

Dinamo va juca pe cel mai nou stadion din România » Decizie de ultimă oră
DINAMO
Dinamo va juca pe cel mai nou stadion din România » Decizie de ultimă oră

Ceasurile lui Bryan Dabo erau evaluate la 178.000 de euro

Au încercat să păcălească și un fotbalist. Ținta lor, Bryan Dabo, internațional burkinabez născut la Marseille, actualul jucător al lui Aris Salonic.

Dabo voia să vândă trei ceasuri de lux evaluate la 178.000 de euro și, în timp ce negocia cu escrocii, a înțeles că e ceva necurat la mijloc, când i s-a spus că pot plăti cu bani cash, nu prin virament bancar, cum voia el.

În acel moment, mijlocașul în vârstă de 30 de ani, ex-Montpellier, Saint-Etienne și Fiorentina, a alertat poliția, care a declanșat imediat urmărirea.

+7 FOTO

45.200 de euro reali deasupra banilor falși, pentru ca Bryan Dabo să cadă în capcană

Când cei doi au ieșit din hotelul parizian Le Collectionneur în care se întâlniseră cu Dabo, au fost arestați. Aveau la ei o geantă cu 800.000 de euro în bancnote false. Deasupra, erau puși 45.200 de euro reali, pentru ca victima să cadă în capcană.

Jucătorul a depus plângere luni împotriva celor doi, a precizat Le Parisien.

Citește și:

PSG, eliminată în fața a 65.000 de oameni! » Messi încearcă la anul: e singurul trofeu care îi mai lipsește

Real Madrid s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor! Când și pe cine va înfrunta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
alexh
alexh  •  09 Februarie 2023, 23:03
Postat de emil1986 pe 09 Februarie 2023, 20:18

Prostule, asta-i nu-i can-can, stirea asta e un caz real, specie de prost. Dupa mintea ta creata, toate nenorocirile pe care le fac romanii n-ar trebui mediatizate. Minte de prostalau.

Atât îl duce tărtăcuță!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  09 Februarie 2023, 21:25
Postat de emil1986 pe 09 Februarie 2023, 13:35

De ce? Care-i ideea?

Ideea e ca nu slaveste deloc Ucraina, tantalaule mic.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  09 Februarie 2023, 21:24
Postat de emil1986 pe 09 Februarie 2023, 20:18

Prostule, asta-i nu-i can-can, stirea asta e un caz real, specie de prost. Dupa mintea ta creata, toate nenorocirile pe care le fac romanii n-ar trebui mediatizate. Minte de prostalau.

Asa e cum spui, Emilio, pentru numai ucrainenii sunt sfintzi, conform cu decretul publicat la zi. Nasol ca i-a luat meciul Turcia-Siria fatza protejatului tau camuflat. Dar, nu-mi fac griji, tupeul lui Chutzpanian e fara numar. Isi revine si ne mai cânta o data la pian cu ce are el mai bun.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează