INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Buffon spune că va rămâne la Juventus

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2009 00:00

Portarul Gianluigi Buffon a anunţat, pe site-ul său oficial, că va rămîne la gruparea Juventus Torino, dezminţind astfel informaţiile apărute în presa italiană, care a susţinut că ar fi tentat să plece, informeazăAFP.

"Vreau să confirm oficial: nu voi pleca de la Torino în sezonul viitor şi voi fi în continuare portarul echipei Juventus. În ultimele zile am avut două discuţii cu John Elkann şi Jean-Claude Blanc şi ei mi-au spus tot ce doream să ştiu referitor la viitorul acestui club şi al echipei.

Dorinţa tuturor, nu doar a mea, este să avem o echipă competitivă, în măsură să se lupte cu oricine. Am primit asigurări în această privinţă şi acum sunt mult mai liniştit", a precizat Gianluigi Buffon.

Gianluigi Buffon, în vîrstă de 31 de ani, joacă la Juventus din 2001. El a cîştigat cu această formaţie de două ori campionatul Italiei, în 2002 şi 2003, şi a jucat finala Ligii Campionilor, în 2003.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  15 Mai 2009, 18:35

a dat dovada de un mare caracter si un foarte valoros portar dupa del piero,nedved cred ca e al treilea ca valoare in lotul lui Juve.Multumim ca rami in lot si speram sati inchiei cariera la JUVENTUS.

cristy_shaq
cristy_shaq  •  15 Mai 2009, 14:20

@juventinu,l-ai uitat pe mutu...

 •  15 Mai 2009, 14:14

buffon trezeguet del piero nedved sunt fotbalisti adevarati tot respectu pt ei nu jegosi ca ibrahimovich

Vezi toate comentariile (5)
Comentează