INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

BUNDESLIGA. FOTO Hertha continuă să facă senzație, Schalke e în criză » Cum arată ACUM clasamentul

Hertha Berlin are 10 puncte din 12 posibile de la reluarea Bundesligii +11   FOTO
Hertha Berlin are 10 puncte din 12 posibile de la reluarea Bundesligii

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 18:32

Etapa cu numărul 29 din Bundesliga a adus o nouă dominație a oaspeților. După ce Leverkusen s-a impus ieri la Freiburg, scor 1-0, astăzi au fost contabilizate alte trei victorii ale vizitatorilor. 

Hertha Berlin este cea care a spart tiparul. Formația lui Bruno Labbadia confirmă forma senzațională de la reluarea competiției. S-a impus astăzi cu 2-0 în fața lui Augsburg, pe Olympiastadion, și a ajuns la 10 puncte în 4 meciuri, cu un golaveraj de 11-2. 

Schalke are probleme

Dacă Hertha e revelația lunii mai, Schalke e marea dezamăgire. Formația din Gelsenkirchen a pierdut astăzi în fața lui Werder Bremen, scor 0-1, al patrulea eșec consecutiv. Golul marcat de Leonardo Bittencourt în minutul 32 a dus-o pe Werder la 3 puncte de salvarea de la retrogradare. 

Eintracht Frankfurt a reușit prima victorie de la reluarea Bundesligii, scor 2-1, cu Woflsburg. Golurile oaspeților au fost înscrise de Andre Silva, din penalty, în minutul 27, și de Kamada, în minutul 85. Pentru gazde a înscris Mbabu, în minutul 58. 

5 schimbăria făcut Frankfurt în ultimele 13 minute de joc

În celălalt meci al zilei, Hoffenheim a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Mainz. Formația care l-a împrumutat pe Alexandru Maxim la Gaziantep, în Turcia, e la un punct deasupra liniei retrogradării.

+7 FOTO

Clasament Bundesliga:

Program etapa #29 din Bundesliga:

VIDEO Klaus Iohannis dă undă verde sportului

Citește și alte știri despre fotbalul din Bundesliga:

Kai Havertz, fenomen la 20 de ani: a setat un record impresionant în Bundesliga

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează