INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BURLNEY - TOTTENHAM 2-1

BURNLEY - TOTTENHAM 2-1 // VIDEO Scandal cât casa în Premier League » Mauricio Pocchetino, la un pas de bătaie cu arbitrul Mike Dean

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 18:24

Tottenham a pierdut în deplasarea de la Burnley, scor 1-2, ratând șansa de a se apropia de Manchester City și Liverpool, formațiile din fruntea Premier League.

La final, Mauricio Pochettino, antrenorul londonezilor, a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului Mike Dean. Nemulțumit de prestația acestuia și inflamat de o remarcă pe care nu a vrut să o dezvăluie, Pochettino i-a cerut explicații chiar pe teren.

Și-a cerut scuze la final

„Ce s-a întamplat pe teren, rămâne pe teren. Am făcut câteva greșeli, am luat două goluri și trebuie să îi felicit pe cei de la Burnley. Nu meritam să pierdem acest meci, dar acesta este fotbalul și trebuie să mergem mai departe. Nu m-am comportat normal, dar știam că dacă pierdem, nu vom mai pune probleme reale la titlu. A fost prea mare presiunea și îmi cer scuze”, a declarat Pochettino în conferința de presă de la final.

Kane, revenire cu gol

Harry Kane (25 de ani) a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren 7 meciuri. Vârful naționalei Angliei a marcat unicul gol al lui Tottenham, în minutul 65, după o pasă venită direct din aruncarea de la margine executată de Rose. 

Golurile gazdelor au fost înscrise de Chris Wood, în minutul 57, și Ashley Barnes, în minutul 83. 

15 goluriare Harry Kane în actuala ediție de Premier League

Vezi și: 

Arsenal, aproape de a da marea lovitură! Unai Emery cheamă omul alături de care a reușit cele mai mari performanțe din carieră

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează