INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA - CHELSEA 1-2

Cadou de la Abramovici » Chelsea i-a prelungit contractul lui Lampard după cîştigarea Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 18:40

Frank Lampard a primit un cadou din partea lui Roman Abramovici, după cîştigarea Europa League.

Chelsea s-a impus ieri în finala Europa League, 2-1 cu Benfica, iar patronul ruşilor a decis să îi prelungească înţelegerea scadentă în vară lui Lampard. Al doilea căpitan al echipei va rămîne pentru încă un an pe Stamford Bridge, unde evoluează din 2001!

"Sînt încîntat. Toată lumea ştie că visul meu a fost mereu să rămîn la Chelsea. Vreau să îi mulţumesc domnului Abramovici pentru tot ce a făcut pentru a transforma visul în realitate. Ador acest club, staful, jucătorii şi în special suporterii, care m-au tratat extraordinar încă din prima mea zi aici", a declarat Frank Lampard.

Lampard e cel mai bun marcator din istoria lui Chelsea, cu 203 reuşite.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  16 Mai 2013, 21:36

steaua a fost singura echipa care ia pus probleme lui chelsea!

vanelul
vanelul  •  16 Mai 2013, 20:07
Postat de adrianmiha pe 16 Mai 2013, 19:01

Mai ,,desteptilor,,de la Gsp nu mai spuneti prostii!Lampard si-a prelungit contractul cu o zi INAINTE de finala si nu dupa.Au anuntat si comentatorii de la Dolce.Dar de unde sa stiti voi..

Asa e! E mai de impact titlul asa, poate d-aia! Ce mai conteaza ca e fals ce se spune! :))

c7eric
c7eric  •  16 Mai 2013, 19:56

Lampard dupa tot ce a facut in 12 sezoane la Chelsea, nu are nevoie de cadouri, doar de respect din partea conducerii, si nu cred ca Chelsea saraceste daca ii mai plateste salariul chiar si daca va juca doar cateva meciuri in urmatorul sezon.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează