INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - AC MILAN 4-2

Carlo Ancelotti: "Ne-am dorit prea mult să învingem şi de aceea am greşit atît!"

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Tehnicianul lui AC Milan, Carlo Ancelotti, este de părere că rossonerii puteau gestiona mai bine partida cu Juventus şi găseşte ca scuză a înfrîngerii chiar determinarea prea mare de care au dat dovadă elevii săi.

"Cred că ne-am dorit prea mult şi probabil că din acest exces de elan am şi comis atâtea greşeli. Am început foarte bine a doua repriză, însă după eliminarea lui Zambrotta lucrurile s-au complicat pentru noi. Avem o săptâmână la dispoziţie ca să remediem problemele, dar până la următoarea întâlnire din campionat, sper să învingem miercuri în Cupa UEFA" a spus Ancelotti.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  15 Decembrie 2008, 15:27

rusineeeee

Vezi toate comentariile (1)
Comentează