INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Carlo Ancelotti a stabilit prima țintă pentru Real Madrid! Vrea un jucător de la EURO 2020

Raphaël Guerreiro // FOTO: Guliver/GettyImages
Raphaël Guerreiro // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 12:18 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 12:28

Revenit pe banca lui Real Madrid, Carlo Ancelotti pregătește noul sezon și a stabilit prima sa țină.

Bild scrie că antrenorul italian îl vrea la Real Madrid pe Raphael Guerreiro (27 de ani), legitimat la Borussia Dortmund. Născut în Franța, fundașul stânga are și cetățenie portugheză, fiind convocat la EURO în naționala Portugaliei.

Real Madrid îl vrea pe Raphael Guerreiro

Ancelotti caută un fundaș stânga, care să-l înlocuiască pe Marcelo, iar Guerreiro este alesul italianului.

40.000.000 de euroe cota lui Guerreiro, potrivit transfermarkt

Francezo-portughezul mai are contract cu Borussia Dortmund până în vara lui 2023, dar Bild scrie că formația germană ar putea renunța la el pentru 60 de milioane de euro. Totuși, madrilenii consideră suma a fi prea mare și, pentru moment, nu par a fi dispuși să o achite.

47 de meciuriare Guerreiro pentru naționala Portugaliei

Raphael Guerreiro este la Borussia din 2016, care l-a cumpărat de la Lorient pentru 12 milioane de euro. Acesta a mai jucat la SM Caen, club la care a crescut. În sezonul recent încheiat, Guerreiro a bifat 40 de partide pentru Borussia, reușind 6 goluri și 11 pase decisive.

Pe lângă Marcelo  (33 de ani), Real Madrid îl mai are pe postul de fundaș stânga și pe francezul Ferland Mendy (26 de ani)

Sergio Ramos a plecat la Real Madrid! 

Sergio Ramos (35 de ani) a părăsit Real Madrid după 16 ani la clubul „blanco”. Fundașul transferat de Real Madrid în 2005 și-a luat adio de la clubul care i-a fost casă timp de 16 ani, în cadrul unui eveniment plin de emoție.

A sosit momentul - unul dintre cele mai dificile din viața mea - să îmi iau la revedere de la Real Madrid. Era inevitabil să devin emoționat, aș fi vrut să îmi iau la revedere la stadionul nostru, Santiago Bernabeu. Mulțumesc Real Madrid, mereu te voi purta în inimă.  Ăsta nu este adio, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce
 – Sergio Ramos

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Portugalia - Germania

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

N-au lipsit incidentele după Anglia - Scoția! 26 de arestați la Londra după duelul britanic

Rusia șochează la EURO 2020! Domină turneul final la un capitol esențial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cky33
cky33  •  02 Iulie 2021, 12:50

E foarte bun Guereirro, e un Kimmich doar ca joaca pe stanga. Poate juca fundas stanga, extrema,inter stanga, e un jucător complet. Doar ca Real ii are acolo pe Mendy, Alaba si Marcelo mai sta rezerva un an, nu cred ca vine. Realul are 2 poziții care necesită ocupare: extrema dreapta (care sa fie peste rodrygo, odegaard, kubo si bale) si un fundas central sau doi (Dacă pleacă varane) ca pau torres sau kounde.

submarina
submarina  •  19 Iunie 2021, 12:59

Fundas de 1,70 la Real Madrid, greu de crezut, dar cine stie, timpul o sa arate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează