INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cât de mare e rușinea de la Arsenal Londra? Statistică HORROR după eșecul cu Newcastle: din 1925 nu se mai întâmplase asta!

Arsene Wenger // FOTO: Reuters
Arsene Wenger // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 19:09

Arsenal Londra a pierdut duminică pe terenul lui Newcastle, 1-2, și a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în deplasare în Premier League. Practic, echipa lui Wenger nu a făcut NICIUN PUNCT în deplasare în 2018!

"Tunarii" au egalat astfel o contraperformanță suferită ultima oară în 1984. De atunci nu se mai întâmplase ca Arsenal să piardă 5 deplasări consecutive, un aspect de-a dreptul îngrijorător pentru echipa lui Arsene Wenger, locul 6 în Premier după 33 de etape.

Palmaresul rușinos al lui Arsenal ar putea căpăta proporții deoarece următoarea deplasare e pe terenul lui Manchester United, echipă obligată să câștige pentru  lupta pentru locul 2.

Totodată, Arsenal a mai bifat un record negativ în 2018: e cel mai slab start de sezon din 1925 încoace!

Fără șanse să mai prindă un loc de Liga Campionilor, "tunarii" sunt obligați să câștige Europa League, însă și acolo au o misiune complicată, urmând s-o înfrunte pe Atletico Madrid în penultimul act. 

Rezultatele din 1984:

West Ham - Arsenal 3-1
Manchester United - Arsenal 4-2
Sheffield Wednesday - Arsenal 2-1
Southampton - Arsenal 1-0
Norwich - Arsenal 1-0

Rezultatele din 2018:

Bounemouth - Arsenal 2-1
Swansea - Arsenal 3-1
Tottenham - Arsenal 1-0
Brighton - Arsenal 2-1
Newcastle - Arsenal 2-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close