INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Catalanii își atacă marii rivali » Cristiano Ronaldo, "înţepat" de un star al Barcelonei

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 12:50

Barcelona este aproape de a cîștiga titlul în La Liga, iar jucătorii catalanilor au început războiul declarațiilor cu fotbaliștii lui Real Madrid.

Primul criticat este Cristiano Ronaldo despre care Luis Suarez spune că și-a scăzut nivelul de joc. Totodată, uruguayanul consideră că Messi este cel mai bun fotbalist din lume.

"Eu spun că Messi este cel mai bun din lume. Leo este natural, lucrurile vin de la sine. S-a născut cu aceste calități incredibile. Ronaldo a muncit mult pentru a se evidenția așa cum o face în ziua de azi. Totuși, cred că a scăzut nivelul. Nu mai joacă la același nivel ca în perioada în care a debutat în fotbal", a spus Suarez, conform Mundo Deportivo.

Întrebat de jurnaliștii spanioli dacă va alege un club arab pentru a-și încheia cariera, Suarez a răspuns: "Sincer, nu știu. Aș putea juca în China, în Japonia, în Qatar sau Statele Unite. Pentru moment mă bucur că joc la Barcelona".

Barcelona va juca în această seară pe terenul lui Bayern Munchen în returul Ligii Campionilor, de la ora 21:45. În prima manșă, catalanii s-au impus cu 3-0.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  12 Mai 2015, 19:42

Suarez e dobitoc parca Messi nu ar fi muncit a muncit si Messi de i-au sarit dintii amandoi sunt fantastici sa faci comparatii din astea e pueril ba chiar la limita prostiei

mariuss72
mariuss72  •  12 Mai 2015, 15:46

Incearca si asta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează