INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Catenaccio în Premier League » Un tehnician italian a semnat cu o echipă din Anglia

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 19:12

Aflată pe locul 18 în Premier League, retrogradabil, Swansea a schimbat antrenorul. Noul tehnician reprezintă, însă, o surpriză: Francesco Guidolin.

Italianul nu a mai pregătit nici o echipă de un an și jumătate, Udinese fiind ultima echipă cu care a lucrat. Guidolin e școlit și expert în fotbalul italian, singura sa experiență în altă țară fiind sezonul pe care l-a petrecut la AS Monaco, în 2005-2006.

De această dată a semnat un contract pînă în 2017 și are ca obiectiv în acest sezon salvarea de la retrogradare. Primul examen e chiar în această seară, pe teren propiu cu Watford.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  18 Ianuarie 2016, 23:26

Se vede ca sunteti ziaristi facuti la "apelul de seara" !! Orice poti sa spui e Guidolin, dar nu ca a jucat un catenaccio la echipele pe care le-a antrenat !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează