INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

Caz închis! Cristiano Ronaldo nu va fi inculpat pentru viol » Procurorii n-au avut probe: „Acuzațiile nu pot fi dovedite”!

Kathryn Mayorga și Cristiano Ronaldo
Kathryn Mayorga și Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 09:36

Cristiano Ronaldo (34 de ani), acuzat de Kathryn Mayorga că ar fi violat-o într-o cameră de hotel în iunie 2009, scapă de proces. „Acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, a anunțat procurorul din Clark, Nevada

De 11 luni, de când Kathryn Mayorga (35 de ani) a cerut redeschiderea cazului în Statele Unite, acuzându-l de viol pe Cristiano Ronaldo (34), atacantul portughez a fost în pericol, sub o mare presiune. De aceea, s-a retras temporar în toamnă de la naționala lusitană.

„Criminaliștii nu au putut lua probele medico-legale”

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu zece ani, pe 13 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. Ea a depus plângere la poliția din oraș, însă nu a dezvăluit identitatea agresorului și nici locul în care fusese atacată.

„Fără aceste informații, criminaliștii nu au putut lua probele medico-legale vitale într-un asemenea caz”, anunțau atunci procurorii. Dosarul a fost închis. În 2010, părțile ar fi ajuns la un acord, fobalistul plătindu-i 375.000 de dolari. „Mi-a cumpărat tăcerea”, a susținut Mayorga.

Jucătorul a negat permanent

Deși acuzat, Ronaldo a negat permanent, dar procesul părea că se apropie tot mai mult. Și totuși, luni, procurorul din Clark (statul Nevada) a anunțat: „Pe baza informațiilor disponibile, acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, a anunțat luni statul Nevada.
Justiția americană a decis. Lusitanul nu va fi inculpat pentru viol. Cazul este închis definitiv din lipsă de probe.

Vezi și: Jucătoarea Petronella Ekroth acuză Juventus că i-a cenzurat opiniile în legătură cu acuzațiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo: „Mă simțeam ca într-o închisoare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  23 Iulie 2019, 12:53

Auzi la ea cică ”mi-a cumpărat tăcerea”, dar banii i-a luat. De ce nu a refuzat banii?? *** ***, dacă nu ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mixmax
mixmax  •  23 Iulie 2019, 12:41
Postat de alexbarosanu pe 23 Iulie 2019, 09:54

e clar ca e ***! toti juristii au facut scut sa il apere! vezi doamne e mare vedeta! geniu! *** ***!

Bati campii. O acuzatie de viol trebuie dovedita. Politia nu gaseste dovezi ca acest lucru s-a intamplat si prin urmare cazul este inchis.

danny_l
danny_l  •  23 Iulie 2019, 10:41

Normal, tipa știa cine este, și a mers în cameră benevol, nu forțată, faptul ca Ronaldo ia dat ceva bani, a dat banii pentru ca el avea deja o imagine bună în acest sport și nu o voia pătată, gagica a crezut că mai poate scoate ceva bani de la el, tipe de genul ăsta găsești peste tot unde cei bogați se învârt, restul este can-can.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează