INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Cazul Ianis Hagi se poate repeta la Fiorentina: "A fost împins de la spate de tatăl lui în toată cariera"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 13:59

Au trecut două luni de când Ianis Hagi a părăsit-o pe Fiorentina și a revenit la Viitorul, însă spiritele în Italia nu s-au liniștit.

Viola Nation, un portal al fanilor toscani, scrie despre interesul scăzut al oficialilor Fiorentinei pentru promovarea tinerilor și se teme că echipa îl poate pierde pe Simone Lo Faso, un atacant de 20 de ani.

"Mai țineți minte ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi? A fost împins de la spate de tatăl lui întreaga lui carieră. A crezut că poate avea o șansă alături de băieții mari de la Fiorentina. Ianis Hagi s-a bosumflat imediat după ce a văzut că nu are șanse aici.

Următorul fotbalist care s-ar putea supăra pentru că nu este folosit este Lo Faso. Nu există nicio garanție că Lo Faso va avea un tratament diferit și astfel ar putea deveni noul Ianis Hagi", scrie Viola Nation.

48 de minute a jucat Ianis Hagi pentru Fiorentina în Serie A

2.000.000 €a plătit Viitorul pentru răscumpărarea lui Ianis Hagi de la Fiorentina, aceeași sumă pe care italienii au plătit-o în urmă cu doi ani pentru mijlocaș

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  02 Martie 2018, 20:25

"Mai țineți minte ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi? A fost împins de la spate de tatăl lui întreaga lui carieră."

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  02 Martie 2018, 18:32

si cine este Lo Faso? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează