INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVALITATE

Ce ar fi fotbalul cu Ronaldo şi Messi în aceeaşi echipă? Capello: "Sînt diferiţi, dar împreună ar fi invincibili!"

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, înainte de a se duela în Primera
Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, înainte de a se duela în Primera

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 februarie 2011 11:31

Într-o lume a fotbalului în care Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi sînt priviţi mai debgrabă ca eterni rivali, selecţionerul Angliei, Fabio Capello, priveşte dintr-o altă perspectivă competiţia dintre ei şi înaintează o ipoteză demnă de luat în seamă: cum ar fi dacă ar juca împreună?

"Cred că în Spania se va lupta pînă în ultima etapă pentru titlu. Barca are multă calitate în joc, dar echipa Realului este mai puternică şi sigur se vor apropia şi mai mult pînă la finalul returului.

Barcelona joacă acum din inerţie, are deja traseele memorate perfect, asimilate. Realul dă senzaţia că e un grup în construcţie, iar munca lui Mourinho se vede zi de zi mai mult.

Messi şi Ronaldo sînt foarte diferiţi. Messi e un geniu al fotbalului, face lucruri pe care nici nu ţi le imaginezi. Ronaldo are mai multă forţă fizică, este polivalent, joacă la fel de bine cu ambele picioare, are o lovitură excelentă de cap. Dacă ar juca împreună ar fi invincibili!", a zis Capello.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lilianna16
lilianna16  •  26 Februarie 2011, 22:31

salaaurel bine zici! Bravo!

salaaurel
salaaurel  •  22 Februarie 2011, 10:20

Messi este un GENIU,pe cand Ronaldo este doar ,un fotbalist bun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează