INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / PREMIER LEAGUE

Ce s-ar fi ales de Carlos Tevez dacă nu ajungea fotbalist: "Mort, în închisoare sau drogat!"

Carlos Tevez
Carlos Tevez

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 20:28

Fotbalistul argentinian al echipei Manchester City, Carlos Tevez, a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii socio-culturale din Argentina, că fără fotbal, ar fi fost "mort, în închisoare sau drogat", informează Mediafax.             

"Fără fotbal, aş fi sfârşit ca mulţi copii din cartierul meu, aş fi fost mort, în închisoare sau drogat undeva pe stradă", a spus, pentru publicaţia La Garganta Poderosa, Carlos Tevez, prezent în Argentina pentru Copa America.             

Atacantul în vârstă de 27 de ani a copilărit în cartierul cunoscut sub numele de "Fuerte Apache", în apropiere de Buenos Aires. Aici, vedeta din Premier League este numit "jucătorul poporului".             

La începutul lunii, Tevez a declarat că vrea să plece de la Manchester City, pentru a petrece mai mult timp cu fetiţele sale, care locuiesc în Buenos Aires, dorinţă exprimată şi în interviul acordat publicaţiei argentiniene.            

"Nimeni nu spune că majoritatea populaţiei merge la muncă ora 06.00 dimineaţa. Presa nu prezintă ceea ce se întâmplă în cartierele noastre, ei nu ar putea trăi nici doi ani în aceleaşi condiţii. Eu cred că nimeni nu se naşte pentru a deveni delincvent şi că mulţi copii încep să fure din cauza inegalităţilor", a mai spus argentinianul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
paulfrigura
paulfrigura  •  15 Iulie 2011, 21:15

ce copilarie

romanderoman
romanderoman  •  15 Iulie 2011, 20:39

ca ne-a jiji !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează