INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - CHELSEA 3-1

Ce spune Mourinho despre dezastrul Chelsea: "Nimeni nu e mai bun ca mine. Totul ne e împotrivă, dimineață ni s-a stricat chiar și calculatorul"

Jose Mourinho pare în pană de idei la Chelsea, foto: reuters
Jose Mourinho pare în pană de idei la Chelsea, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 09:02

Chelsea a pierdut împotriva lui Everton, 1-3, a treia înfrîngere din cinci meciuri disputate în acest sezon de Premier League. Campioana nu se regăsește, încasînd 12 goluri în 5 meciuri și apropiindu-se de zona retrogradării.

Ce spune Mourinho? Invitat la microfonul televiziunii britanice, imediat după meci, portughezul a explicat:

"Sînt cele mai proaste rezultate din cariera mea. Nu sînt conectate la calitatea pe care o posed, la statutul meu, dar mă împac cu situația. Nu simt presiune. Sînt cel mai bun om pentru această funcție. Nu cred că există vreunul mai bun în locul meu. Jocul a fost complet în afara controlului nostru. Fiecare greșeală e gol, fiecare șut e gol. Situația e atît de împotriva noastră, încît azi dimineață, la ședința tehnică, pînă și calculatorul ni s-a stricat. Știu că mulți se bucură pentru ce se întîmplă, dar vom reveni".

După care a analizat șansele la titlu: "Cred că e în afara controlului nostru. Și dacă o să cîștigăm toate meciurile de acum și pînă la finalul sezonului, tot depindem de alții. Cît ține de comentariile unora, să stea liniștiți, Chelsea nu merge în Championship".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  13 Septembrie 2015, 15:53
Postat de ruso_turisto_oblico_morale pe 13 Septembrie 2015, 15:52

nu poate fi mai bun decat mine, he-he...

ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  13 Septembrie 2015, 15:52

ortega
ortega  •  13 Septembrie 2015, 13:42

Îl vrei la fcsb ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează