INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Ce urmează pentru Mourinho după ce a fost demis de Chelsea » Două mari cluburi europene îl vor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 19:26

Jose Mourinho a rămas din nou șomer după ce a fost pus pe liber de Chelsea. Clubul londonez a înregistrat unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie, iar asta i-a fost fatal tehnicianului portughez.

Cel mai probabil, The Special One va lua o pauză pînă la vară, însă are deja cîteva variante pe care le-ar putea urma. Bayern Munchen se va despărți de Pep Guardiola la finalul sezonului și e în căutarea unui nou antrenor. Prima opțiune ar fi Carlo Ancelotti, însă și Mourinho va fi o variantă de luat în calcul după ce a devenit liber de contract.

Un alt club care nu a ascuns faptul că și l-ar dori pe Mourinho e PSG. Francezii l-ar putea convinge pe portughez să preia echipa din vara viitoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mvradulescu
mvradulescu  •  18 Decembrie 2015, 08:56

Oare o fi o înțelegere între Chelsea și ASA Târgu Mureș să facă schimb de antrenori ? Altfel nu pricep motivul plecării antrenorului de pe "Transil", cu mulțumiri din partea stafului echipei ...

alternativa.fc
alternativa.fc  •  17 Decembrie 2015, 22:50

puneti poza cu Gigi, semneaza cu FC STAR dar nu a dat ISU inca voie pe N.A. si la Pitesti nu vrea ca e orasul lui Mutu

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Decembrie 2015, 20:29

...sigur ajunge la B.M. daca nu o sa castige C.L. sezonul acesta ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează