INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cea mai sexy şi mai rebelă fotbalistă a început o activitate care a îmbogăţit-o: „Mi-a schimbat complet viața” » Ce conţinea filmuleţul care a obligat-o să-şi încheie cariera de pe gazon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 12:24 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 13:09

Madelene Wright, 23 de ani, una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal și fostă vedetă a echipei Charlton, a vorbit pentru The Sun, după ce a fost dată afară de la echipa britanică în urma unei escapade cu alcool

Tânăra jucătoare s-a filmat și a postat pe contul ei de Snapchat mai multe filmulețe în care bea șampanie, deși se afla la volanul unui Range Rover.

„În urma scandalului pe care l-am avut, am crezut că sunt terminată și nu știam cum o să trec peste el. Dar, întotdeauna există o nouă zi și un nou început. Fiecare are un trecut pe care nu îl poți schimba.

Atâta timp cât înveți din greșelile tale și faci mișcările corecte înainte, există lumină la capătul tunelului”, a declarat Madelene Wright pentru The Sun.

+32 FOTO

Și-a făcut cont pe OnlyFans

Madelene e convinsă că tot ce s-a întâmplat mai mult a ajutat-o, aducându-i notorietate. În urma scandalului, Instagramul ei a crescut la peste 320.000 de urmăritori, iar numeroase branduri au dorit să se folosească de imaginea ei.

După ce a fost dată afară de la Charlton, Madelene a luat decizia să-și facă cont pe site-ul OnlyFans, o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile postate pe un cont, cele mai multe dintre acestea fiind destinate adulților.

+32 FOTO

Madelene Wright: „Mi-a schimbat complet viața”

Frumoasa blondă a dezvăluit că a câștigat peste 500.000 de lire sterline de când și-a deschis contul pe site-ul controversat, obținând venituri mai mari decât orice jucătoare din campionatul englez de fotbal feminin.

„Nu pot să mint, mi-a schimbat complet viața. Am putut să călătoresc prin lume și m-am bucurat de o mulțime de locuri și lucruri luxoase.

În urma a ceea ce s-a întâmplat, s-au deschis o mulțime de uși în diferite industrii, o mulțime de branduri au început să mă caute.

Diferite mărci de îmbrăcăminte, companii de bikini și firme de echipament sportiv au vrut să se asocieze cu mine. O firmă chiar mi-a oferit ghete de fotbal. Totul s-a întâmplat imediat, ca și cum o carieră s-ar fi încheiat, în timp ce alta abia începea”, a spus sportiva.

Madelene Wright, rebela fotbalului feminin

Nu a fost prima dată când ea a avut probleme cu clubul la care evolua. Ea fusese dată afară și de la fosta ei echipă, Millwall, tot după un clip postat pe rețelele de socializare. 

În acel clip, ea a filmat un câine care conducea pe un drum public, animalul fiind în brațele prietenei sale, care se afla pe scaunul șoferului.

Citește și:

Pierre-Emerick Aubameyang, mesaj de adio pentru fanii lui Arsenal după transferul la Barcelona

Două mari firme de echipament sportiv se bat pe Haaland! » Suma oferită e amețitoare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  17 Aprilie 2022, 16:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  03 Februarie 2022, 15:22

Are mai multa musculatură pe ea decât toți jucătorii vicecampioanei la grămada.

cky33
cky33  •  03 Februarie 2022, 11:26

Ati cenzurat "***"? E amuzant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează