INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

CHELSEA // Maurizio Sarri contra tuturor: „De ce n-am văzut niciun minut de la Mondial și de ce mă tund zero când pierd”

Maurizio Sarri o antrenează pe Chelsea din 2018 // FOTO: Guliver/Getty Images
Maurizio Sarri o antrenează pe Chelsea din 2018 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 11:33

Maurizio Sarri, managerul lui Chelsea, a dezvăluit că nu s-a uitat deloc la ultimul Mondial: „N-ai ce învăța și mie nu-mi plac echipele naționale. Acolo nu ai timp să organizezi jocul și toți antrenorii gândesc la fel”.

Deranjat probabil că n-a rezolvat transferul lui Gonzalo Higuain, și nici n-a găsit înlocuitor pentru Fabregas, prezentat ieri la Monaco, Maurizio Sarri i-a surprins pe britanici și cu ultimele declarații.

 „Nu m-am uitat niciun minut la Mondialul din Rusia. Nu ai ce învăța și mie nu-mi plac echipele naționale. Acolo, spre deosebire de cluburi, n-ai timp să organizezi jocul și toți antrenorii gândesc la fel.

Orice națională de la CM ar fi învinsă de un club de top la fiecare meci. Chiar și Chelsea bate reprezentativa Angliei, de ce nu?”, a zis managerul lui Chelsea.

Sarri: „Mă rad în cap la fiecare eșec”

Înaintea meciului cu Newcastle, italianul a revenit asupra VAR, pe care l-a criticat și după eșecul din derbyul cu Tottenham, în semifinalele Cupei Ligii:

„Riscăm să stricăm astfel atmosfera pe stadioane. Marchezi un gol și aștepți 30 de secunde pentru a te putea bucura. Este un lucru negativ. Nu îmi place asistentul video și nu este doar părerea mea”.

Sarri a explicat și de ce-a bărbierit pe cap. „De fiecare dată când pierd un meci mă tund zero. Este un obicei al meu. Sper însă ca în viitor să ajung cu părul ca Simonetta, translatoarea mea”.

Vezi șiMutare bombă pentru Jose Mourinho! Și-a găsit rapid loc după plecarea de la United: "Suntem încântaţi să-i urăm bun venit"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează