INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - CHELSEA 1-4

Chelsea Show pe Emirates! Elevii lui Hiddink înving cu 4-1 pe terenul lui Arsenal!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Chelsea Londra s-a impus, duminică, în faţa lui Arsenal, scor 4-1, în deplasare, într-un meci din etapa a 36-a din campionatul Angliei, şi şi-a asigurat locul 3 în clasament, care garantează accesul direct în grupele Ligii Campionilor, informează site-ul competiţiei.

Pentru Chelsea au marcat Alex (28), Anelka (39), Toure (49-autogol) şi Malouda (85), iar pentru Arsenal a punctat Bendtner (70).

În urma acestui rezultat, Chelsea a acumulat 77 de puncte şi nu mai poate pierde locul 3, care îi permite accesul în grupele ediţiei viitoare a Ligii Campionilor, în timp ce Arsenal rămâne pe locul 4, cu 68 de puncte, şi va participa în preliminariile celei mai importante competiţii intercluburi din Europa, deoarece nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 5, Aston Villa, care are 58 de puncte.

Ultimul meci al etapei a 36-a, Newcastle-Middlesbrough, va avea loc luni, în timp ce miercuri se va juca restanţa Wigan-Manchester United.

Clasament: 1. Manchester United 83p (35 jocuri), 2. Liverpool 80p, 3. Chelsea 77p, 4. Arsenal 68p, 5. Aston Villa 58p ... 20 Newscastle 31p.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează