INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHIEVO - JUVENTUS 2-3

CHIEVO - JUVENTUS 2-3 » Thriller cu Cristiano în umbră! "Bătrâna Doamnă" dă lovitura în prelungiri și o învinge pe Chievo

Foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 21:14

Campioana Juventus a învins dramatic în prelungiri, la debutul lui Ronaldo, rămas pe sec contra unei echipe al cărei buget de salarii e de peste 3 ori mai mic decât contractul său anual!

La 19 zile după primul antrenament la Juventus, Ronaldo a primit botezul Seriei A din postura de titular contra lui Chievo, al cărei buget de salarii e de peste 3 ori mai mic decât contractul anual al portughezului! Și care n-a rezistat nici 3 minute asediului bianconero. Khedira, din pasa cu capul a lui Chiellini. S-a jucat apoi în sens unic. 82% posesie avea trupa lui Allegri după un sfert de oră!

Distratul Bonucci

I-au trebuit 18 minute lui Cristiano să amenințe buturile lui Sorrentino, scăpat la un șut razant cu bara. Atingerile și devierile sale au încântat fanii pe "Bentegodi", însă relațiile de joc nu merg ca la Real Madrid. Nici la a doua ocazie n-a scuturat plasa, voleul său tare cu stângul din unghi ducându-se peste țintă. Veronezii au ajuns rar la poarta adversă, dar au profitat de eroarea de marcaj comisă de Bonucci: Stepinski a egalat cu capul. S-a văzut că defensiva campioanei are încă multe fisuri.

Din toate pozițiile

Trupa lui D'Anna a înțeles că se poate mai mult și a îndrăznit. Giaccherini, care centrase la gol, l-a păcălit pe Cancelo și a scos penalty. Tot fostul mijlocaș juventin a transformat sigur.

Meciul s-a întors neașteptat! Acum era mare nevoie de Ronaldo. Lusitanul s-a înșurubat bine și l-a întins pe Sorrentino. Cacciatore a deviat alt șut de 2-2 al lui CR7. Care i-a pus apoi și o minge pe cap nou intratului Mandzukici, reluare pe lângă bară! Egalarea a venit după un corner și autogol Badi.

Nici din "directă" n-a lovit Cristiano. Când bravul portar de 39 de ani s-a predat, reușita lui Mandzukici s-a anulat cu VAR, pentru henț la Ronaldo. Bernardeschi a marcat însă corect în prelungiri, 3-2.

20
de ani au trecut de la precedentul campionat început de Juve cu mai mult de un gol primit, 4-3 cu Perugia

Chievo - Juventus 2-3
Au marcat: Stepinski '38, Giaccherini '56 p. / Khedira '3, Bonucci '75, Bernardeschi '90+3

Chievo: Sorrentino - Cacciatore, Tomovici, Rossettini, Depaoli - Rigoni, Radovanovic, Hetemaj - Bani, Stepinski, Giaccherini
Rezerve: Semper, Seculin, Jaroszynski, Barba, Leris, Djodjevic, Obi, Birsa, Pellissier, Meggiorini, Kiyine, Tanasjevic
Antrenor: Lorenzo D'Anna

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Douglas Costa - Cristiano Ronaldo
Rezerve: Pinsoglio, Perin, Benatia, Matuidi, Barzagli, Mandzukic, Emre Can, Rugani, Betancur, Bernardeschi
Antrenor: Massimiliano Allegri

Arbitru: Fabrizio Pasqua

 
 

Etapa 1 din SERIE A

Sâmbătă, 18 august
Chievo - Juventus 2-3
Lazio - Napoli 1-2
Duminică, 19 august
Torino - AS Roma, de la 19:00
Bologna - SPAL, de la 21:30
Empoli - Cagliari, de la 21:30
AC Milan - Genoa (amânat din cauza podului prăbuşit în Genoa)
Parma - Udinese, de la 21:30
Sampdoria - Fiorentina (Amânat din cauza podului prăbuşit în Genoa)
Sassuolo - Inter Milano, de la 21:30
Luni, 20 august
Atalanta - Frosinone, de la 21:30

Vezi și: 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  19 August 2018, 10:30
Postat de bazileon pe 19 August 2018, 09:02

Arbitraj, normal, pro Juve. Chievo trbuia sa aiba 2-0. Si alre magarii

1000-0 trebuia sa aiba Chievo si la 3 cornere sa dea un 11 m,

stoichkov10
stoichkov10  •  19 August 2018, 10:17
Postat de satyricon pe 19 August 2018, 03:09

Incredibil cati idioti sunt pe lumea asta si frustrați pe deasupra! Cum sa spui de C. Ronaldo ca este nulitate?! Chiar daca nu iti place de el este totusi unul din marii fotbalisti, chiar unul din marii sportivi ai momentului. Ce trebuia sa faca la primul joc , la o echipa cu care s-a antrenat extrem de putin si intr-o tara noua unde probabil ca nu cunoaste limba? Trebuia sa ia mingea de la propria poarta, sa dribleze tot si sa intre cu mingea in poarta adversa?

habarnisti. a avut CR7 citeva suturi la poarta foarte bune, portarul lui Chievo fiind foarte bun. Juve a irosit si multe ocazii bune de gol. Au controlat meciul mult timp si vor fi mai eficienti in viitor. Astia care vorbesc aiurea ori sunt fani Messi or haters or both

bazileon
bazileon  •  19 August 2018, 09:02

Arbitraj, normal, pro Juve. Chievo trbuia sa aiba 2-0. Si alre magarii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează